Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo díky za rychlou odpověd.takže myslíš že když všechny listy oškubu a necham jenom palice tak to kytce neublíží?Já mam kytky taky v květináči a na květ dávam super fosfor ale myslim že to moc nepomáhá.jo myslíš že kdybych koupil pořadný hnojivky na květ že by to pomohlo?
Takhle vypadá ten passion 1, ještě jeden den a je to vysušené. První fotka je, kdy je jen část listů otrhaná a další jak je to už otrhané, zvážené to nemám, protože váhu nemám(nikdy jsem ji nepotřeboval).
Jen menší info o kytkách, z důvodů plísně byla sklizena ww a K2 - ta už byla skoro zralá a plíseň se začala objevovat a také byl sklizen nalý noname(ten už byl zralý). Jinak se mně už aj na nebulce a GWS začíná malinko dělat plíseň.
No vypada to moc pekne.Zvolil si podla mna skvelu genetiku a ako sa pozeram na tie pekne paličky určite aj flek je vynikajuci.
Temat budem checkowat a čakat na tvoje ohlasy na učinky.
Rozmyšlal som aj ja o Chronicu OUT tag som zvedavy ako sa tebe vydaril.
Fakt to vyzera welmi pekne tag držim palce dobuducna a samozrejme K+4U ! zdarek !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !