Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Be Anywhere In High
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
bounty_killer
Stálý Člen

Karma uživatele bounty_killer - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Jéééééé já mám Win 98

Kašlete už na ty špeky! Kazí vás to! Kupte si bong

Old Post 26-07-2005 v 10:30 AM
bounty_killer je offline   Profil uživatele bounty_killer   Find more posts by bounty_killer   Foto galerie člena bounty_killer   Click here to Send bounty_killer a Private Message   Add bounty_killer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

No není špatnej akorát že nemá moc velký přiblížení já myslel že uvidím svůj barák(celkem v detailu. Koukal jsem na naši obec má tam sice jméno ale přiblížit to moc nejde.
Já myslel že bych se podíval na sví kytky kde jsem je měl před pár lety.
A tak mně přestal bavit.
Přiblížíto víc akorát větší města
Nejvíc jsem viděl detail Prahy a amstru jinak mně nic jinýho nezajímá

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 28-07-2005 v 11:45 AM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

nenašli ste někdo operu v sydney??? já ju tam nevidim..

my first time

Old Post 29-10-2005 v 13:53 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koli
Stálý Člen

Karma uživatele koli - 88% PěstitelskáKarma uživatele koli - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

to je na pichu hlavne ze tam maj Jaromer ale Dvur kterej je vetsi tam popsanej nemaj hadi...

prvni indoor sodik 150w by koli

Old Post 29-10-2005 v 16:06 PM
koli je offline   Profil uživatele koli   Find more posts by koli   Foto galerie člena koli   Click here to Send koli a Private Message   Add koli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

To je drsny program Otec je vasnivy turista a cestovatel a sekl se u toho 4h. On vubec s pocitacem neumi, tagze jsem asistoval ja. Tagze jsme prochazeli mista, kde jsme ja nebo on nekdy byli.. Nejvic ho dostala marina v Sukošanu (Hrvatska), odkud jsme loni vyplouvali na trip a pak jsme se podivali do Norska na Lofoty a pak doliny v Tatrach, Praha, Grand Canyon (...) nasel jsem si tam dokonce farmu, na ktere jsem 3 metry delal ve Svycarsku, ale pak uz jsem byl z toho virtualniho cestovani uplne vycerpany

Udelal jsem jim kapatko reklamu a tu instalacku jsem poslal dalsim asi 7i lidem a vsichni cumeli jak perka.. O radost je treba se delit

p s y c h o 8 4

Old Post 30-12-2005 v 14:30 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.FLOYD
Nový Člen

Karma uživatele Mr.FLOYD - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zdravim uz dlhsie sa na tom bavim ale dnes stahujem cez dc++ tu verziu pro co normalne stoji asi 400 dolacov...

pocujte neviete co ma navyse ?

keby mal niekto zaujem tak to tu upnem tento alebo buduci vykend

FLOYD

Old Post 28-05-2006 v 09:38 AM
Mr.FLOYD je offline   Profil uživatele Mr.FLOYD   Find more posts by Mr.FLOYD   Foto galerie člena Mr.FLOYD   Click here to Send Mr.FLOYD a Private Message   Add Mr.FLOYD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:11 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás