Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
posilam nějake fotky kytky jsou staré tři tydny použivam i kořenový stimulator i enzim + jo a ještě něco ph v rostoku snižim na 5,6 a za cc 5 hodin se mi zvětší na 7,4 asi mam špatnou vodu ne? kořeny jsou nějake žlute nemyslite
2Hero:Stou vodou je to divny cim upravujes ph,fosforecnou??
me prijde ze jsou prehnojeny,zkusenost z Ahcky nemam,ale presne takhle vypadali moje kytky kdez sem to prehnal z wuxalem.
No mozna bys mohl zkusit pouzivat nejakej silnejsi koncentrat.
Kolika procentni je?a nebo tu vodu pred tim prevar neni to idealni,ale melo by to pomoc.
Jo a převařil si ten keramzit? PRotože to vypadá, že ti právě ten zvedá pH a pak se ti nevstřebávaj živiny a kytka vypadá, tak jak vypadá. Já teď zkoušim bublák úplně bez keramzitu jen v RW a zatim pohoda.
skusim to převařit i když 20litrovy hrnec nemam nebo si koupim v tesku stolni vodu 1,5 za 3Kč měřil jsem ji a ph měla v pohodě jo a kluci měřim teplotu v roztoku a bohybuje se kolem 22-24 není to moc
jediná vec , čo ma napadá je , že hnojky a Ph- nie sú zamiešané ..idem prvý krát bublák s vyrovnanou hladinou ..50 dní som nemenil roztok , PH absolutne nekolísa , Ec nemeriam ...len 24 hodín denne sa mi mieša roztok s ponorným miešačom..všetko je zdravé ...a len pozorujem ..teraz ked su vačšie teplá tak do vody vrazím zmznutú pet flašu s vodou..
zdar kluci mam tu nejake fotky kytky jsou už stare měsic a tři tydny a jsou pořad nějaké male vodu použivám kupuvanou s tesca zkuste poradit pořad se mi to nezda bude stoho vůbec týden už jsou přeple na květ
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
hero: můžu se zeptat na název odrůdy? jestli sem to jenom nenašel tak se omlouvám ale fakt to nemůžu najít
zkus přidat ještě tedka trošku dusíku at vyletěj
a myslim že už se rozjedou..
kolik má ph ta kupovaná voda?
jo a jak píše protiva, myslim že si taky zasloužíš vlastní dred pm poprosit mody at ti to hoděj samostatně do hydrofóra
měj se
r.
ta vo da co jsem koupil s tesca taky měla měla dost vysoké ph 6,5 tak nevím minole jsem si koupil litr a pul te samé vody a ph měla super 5,6-5,9 hold tecko ale kytky trošku rostou já si myslím že mám na píí.. výbojku za je levná a to jeíné jsem ještě neřešil to kupovali jiní. a ještě neco ta skřín je v kuchyni sice moc se tam nevaří ale sem tam jo sucho bez zvhčovače je ubohých 30% pořád to nejde ale to se vychytá