Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pocuvajte,je blbost niekomu radit nech kuri sativu,to aby sa pred kazdym spekom ktory mu niekto ponukne slusne opytal>Prosim ta,neni to nahodou indica?Lebo ak si dal palicu prezret tak si s tebou nezakurim Jednoducho,ked zakuris,nesed a nekukaj do blba,reaguj na ludi okolo a pohibuj sa...
Ked som ja riesil pred rokom tento problem kamarat mi povedal:niekto ked sa skuri namaluje obraz ,niekto sa skuri a urobi skvelu muziku a niekto sa skuri a ma kaper
Je len na tebe kam potiahnes stav....niekedy je unava prekurenostou,alebo jednoducho staci zapalit menej aby si tak rychlo nevyzdimal energiu svojej psichiky
Energiu da im dat si ciel,zastrecuj si,je to prijemne,prebere a hlavne este aj preseba nieco urobis,zvladnes to do 2min urcite,ak este nahodou sa nezmotnes a nebudes sa natahovat do buduceho rana,co urcite zvladnes aj bez takej sracky akou je Pedro
právě teď sem utahaná jak pes. fůůůůůj. tý únavě se neubránim. spíš si jí užiju. čučim na bednu, něco posloucham, čtu, jim a pak spim. a ti je krásnej spájek . fakt výbornej
Původní příspěvek od matulis Pocuvajte,je blbost niekomu radit nech kuri sativu,to aby sa pred kazdym spekom ktory mu niekto ponukne slusne opytal>Prosim ta,neni to nahodou indica?Lebo ak si dal palicu prezret tak si s tebou nezakurim Jednoducho,ked zakuris,nesed a nekukaj do blba,reaguj na ludi okolo a pohibuj sa...
Ked som ja riesil pred rokom tento problem kamarat mi povedal:niekto ked sa skuri namaluje obraz ,niekto sa skuri a urobi skvelu muziku a niekto sa skuri a ma kaper
Je len na tebe kam potiahnes stav....niekedy je unava prekurenostou,alebo jednoducho staci zapalit menej aby si tak rychlo nevyzdimal energiu svojej psichiky
Energiu da im dat si ciel,zastrecuj si,je to prijemne,prebere a hlavne este aj preseba nieco urobis,zvladnes to do 2min urcite,ak este nahodou sa nezmotnes a nebudes sa natahovat do buduceho rana,co urcite zvladnes aj bez takej sracky akou je Pedro
drahy moj, blbost je kritizovat nieco o com asi ani moc nevies. tu ide hlavne o pestovanie, pricom to mozes ovplyvnit aky z toho bude stav a potom sa nebudes muset nechat ponukat, ale mozes ponukat ty
dalsia vec je ze ked trava obsahuje vela cbd alebo cbn, tak mozes sa rozcvicovat kolko chces a tej unavy sa nezbavis(to sa len tak oklames, nachvilu). to ako keby si tvrdil, ze spapas zopar rohypnolov, zacvicis si a uz si zrazu neni unaveny. ano, samozrejme ze sa to da potlacat. lenze ja nehulim aby som musel nieco potlacat, obzvlast ked viem, ako a co mam pestovat, aby som mal fajnovy energicky, pripadne tripovy stav, bez toho, aby som sa musel do toho stavu nutit.
drahy moj, blbost je kritizovat nieco o com asi ani moc nevies. tu ide hlavne o pestovanie, pricom to mozes ovplyvnit aky z toho bude stav a potom sa nebudes muset nechat ponukat, ale mozes ponukat ty
dalsia vec je ze ked trava obsahuje vela cbd alebo cbn, tak mozes sa rozcvicovat kolko chces a tej unavy sa nezbavis(to sa len tak oklames, nachvilu). to ako keby si tvrdil, ze spapas zopar rohypnolov, zacvicis si a uz si zrazu neni unaveny. ano, samozrejme ze sa to da potlacat. lenze ja nehulim aby som musel nieco potlacat, obzvlast ked viem, ako a co mam pestovat, aby som mal fajnovy energicky, pripadne tripovy stav, bez toho, aby som sa musel do toho stavu nutit.
rozhodne rozdil indika a sativa je dost podstatnej... ta vykydlost se u sativ nemer nevyskytuje,, o to ale vetsi zmastenost ( muj nazor ). taky je urcite dobry nehulit tak casto a tak moc... pak te ani indika neuspi. cus
Mne sa pacil Matulisov nazor...Je jasne,ze je dolezite aky je to model a ako kvalitne ho vypestujes (Caesar)...to bez debaty,ale aj to co tvrdi on ma rozhodne nieco do seba.A este k tej tematike okolo Sativy...podla mna je blbost,ze ako: po indice zaspis,po sative nie.Uz vidim ako si das jointa z kvalitnej Shivy ,alebo nejakej skvelej 100% indicy a potom si lazkas na spanie ...
aj ja som zistil ze kvalitnejsie ----- taq neunavuju aspon mna mam vecsie halusky a rozbitejsie oci ale spat sa mi vobec nescelo aj ked som bol doma////////aj moj nazor je v tom ze ked nic nerobis taq mas jasne ze zaspis abo ze sa unavis musis daco robit