Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dloob-pRo|gameR :Co ti jebe to už máš takéto velké kry????Nexem videiť ako to tam bude vyzerať v septembri....Nech sa darí a jednoznačne K+
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Ako fajt.Možem len slintat na monitor a ticho zawidiet.
Keby aj moj druhy OUT wyzeral takto skakal by som 264 metrow.
FAKT HUSTE KITYZ,KKKKKKKKKKKKKK+++++++++ 4U !!!!!!!!!!
wela stastia a wela miesta na palice (budeš ho potrebowat) !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
dloob:"Tyto kyticky jsou vlasne takovy samorosty kdyz se m prisel na tohle misto poprve byly tu jen dve zanedbane osukane asi 2 m kytky, ktere na rok vysemenily a bylo z nich asi to co ted vidite...no a jak se sesel rok s rokem je to tu zase.. kytky opet vysemenily a vyrostly do tehle podoby"
závist mě málem roztrhla vejpůl....
Někdo má fakt kliku, já řeším stejnej problém jako ty, taky mám políčko, kde to každej rok roste, taky na jižní moravě. Ale my dva se vůbec nemůžem srovnávat. Mě tam roste 30 maličkejch kytiček tak do 20 cm.
5eším to celý trochu jinak, a to tak, že si tu travku prostě vyryju, nejlíp už rovnou samice a zasadím si je doma do kukuřice. Zatím ám ale mizerný úspěchy. Škoda že se neznáme,jižní morava je krásná.
Taky čumím že tam máš kurevsky kvalitní zeminu. 4ernozem jak potvora.
Ať to roste
Jůůůů diky za ohlasy
GrandmammGANJA: jo ....s tim mistem to fakt netusim jak to udelam asi to nejak dam do kyblu a sup stim na půdu.
varan: no chtel sem to davat taky do kukurice ale presazenim ty kytky dostanou takovej šok ,ze obvykle bud odumrou nebo rostou žalostně malo
tak to radsi nechavam v ty pude...ona to cernozem nebude, ale kolem toho je bazina a taky 3cm humusu jinak jeto spise jílovitá hnedozem.
Co nevidet bude update... mnoho veci se uz za tu dobu co sem byl offline zmenilo, hlavne to postupne ridne (mlika tuna..viva la Veverská Bytíška)
Nechapu ja teprve budu davat predsazeny kytky z foliaku ven a ty uz mas 230cm obry asi sem trosku zaspal. No a kytky co uz me venku rostou se s temahle srovnat vubec nedaji Jsem zvedav na podzim at se dari! Jinak ja taky j. morava
Mno tak na prani tady boba teda prinasim trosku kecu okolo... btw. diky za fotak
1. zaber zespodu-jungle
2. stonek nejsilnejsi a taky nejlip zastiple kytky (cca 2 m).
3.normos matros
4-5.detail vrsku
6. jak je videt... nejsem videt coz znaci, ze kyticky nejsou nijak mali (to co tam trci to je cerstve vytrhli samec)
7. opet jungle
8. jedna z kytek ktera vevodi nad ostatnimi
9.celkovy pohled ze strany
10. tady je ona zastipla kyticka
11. bokovka
12. tak tahle kraska je nejvic vepredu uz se na ni delaj palice
Jo a jeste sem nasel dalsi fotecky
1.stonek na kterym je vyzkousena metoda zlomeni za mlada pro ziskani vetsi sily kytky- pomerne to vyslo
2.opet se nasel nejaky ten sedici hmyz=)
posledni fotecka je akce na kterou se rozhodne rad podivam
-------->coming soon
ty kytky vypadaj zdrave..skoda tech tun samcu a toho ze sou tak vytahle (nektere...)
aspon uz vis jak to ma vypadat ne?...a jeste..zitra ci pozitri budu delat hnojku tak dej vedet at toho udelam vic..
tak at to vyjde...cus..
Update #3
Zdravim vsechny growery!!Ye tu dalsi aktualizace stavu travy na morave=). Ted uz jsou kyticky protrhane proprsene a co je hlavni hooooodne velike a jak doufam samcu zbavene.. mno uvidime snad to uhlidam je jich vsude kolem plno.Dale chystam hnojeni, jak jinak nez hownama.
tak tady to teda je...
1. tak takhle to vypada kdyz prichazite na misto
2.samicka uz nabira palicky snad zesili a bude pekne viset=)
3.detail vrsku
4.snad jeden z poslednich samcu...bylo jich nekolik desitek
5.samec podruhe.Jeste chvili a uz bych mel vsude seminka
6.nejvyssi kyticky ve srovnani se mnou
7.jungelni panorama
8.hluboko pod kytkama nachazim opet samce.
9.stonky stonky a zase jen stonky
10.tzv. vyrobny hasise sneck s.r.o.
11.dalsi detail vrchu
12.posledni fotka je bocni pohled.. na kraji kytky na mliko
necht vsem kytky chrochtaj aspon jak ty moje..........