Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak chlapy problem je vyrieseny.Diky za rady.Kvetinka prezila je sice mensia ako ostatne ale urobila sa na mieste lomu taka hruba gulicka.Kvetinka uz stoji sama bez podopierania spilkou.Nech vam to rastie.
taky se mi zlomil stonek pri presazovani do zeme a u docela velke rostliny hned povadli listy ale nastesti se zlomil tesně nad zemi tak sem dal k rostline tycku a zasypal az po spodni listy hlinou - a dalsi den byla kiti jako nova - nevim jestli je to zrovna to nejlepsi ale pomohlo (:
Dnes se mi stalo to samé, při prudkým větru se kytka zlomila až těsně u země, tak sem ju hned přesadil do většího květináče, zlom zahrabal a čekám co se stane, myslím že to přežije. Jinak kytka už má měsíc, takže již raší druhý patro pěticípejch listů. Všude čtu že jakejkoli stres vyvolává tendence k výkvětu samčích pohlavních orgánů, co si myslíte o tomhle případu? Na druhou stranu někteří groweři stonky záměrně lámou a tvrdí že to podporuje tvorbu THC, co je na tom pravdy nevim....
Taky se mi nedávno zlomila moje krasavice přesně v polovině stonku. Ještě ten den jsem ji vzal hodit zpátky do hlíny trošičku zalil podepřel ji a květinka roste nadále překrásně Teď už z ní je pěkná kočka a opravdu se těším na letošní outdoor !!!! Všem pěstitelům hodně zdaru v roce 2011 a všem zlodějům nechť Vám nohy upadnou Peace