Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau taky mam problem u 2 kytek jako seth.Poraďte někdo please.
Myslim že světla je tam hodně a substrát je zahr.substrát,trocha perlitu a hnojim to každý týden kristalonem.
CAU
to Setth: No vůbec tu nepíšeš,cos sázel za model!Větvení kyti nezáleží jen na dostatku světla ale i na genetický výbavě.Já když poprví pěstoval out nějakej noname tak to bylo to samý.Vysoká a málo pater.Jinak zaštipuj jak drak,protože měsíc a půl je až až bez záštipu.Zpomalí se na chvíli růst ale pak se zase rozjede a kyti jsou pak hezčí (a hlavně výnosy).Myslim,že tvuj problém je ve výběru modelu a nebo si propás čas prvního záštipu.No neboj,nějak to dopadne
Zdravim vsetky growerov uchvatenych problematykou outdooru. Tato tema ako som si vsimol vznikla ako reakcia na nutnost pestovat v zlej pode. Ale moja otazke znie co je to zla poda? Zla struktura?ci nizky obsah esencialnych latok ci ci ci?
Ja osobne si neviem predstavyt, nakolko sa venujem cisto tzv. "guerilla style outdoor" ako by som prepravoval take kvanta pody + inych ingrediencii. Teda pokial by som chcel pestovat aspon 20-30 rastlin. Ono to cislo nie je az take vysoke ak uvazite podiel samcich rastlin+uhyn z najroznejsich pricin.
Pri snahe ziskat potentu rastlinu je absolutne esencialnou a superiornou prioritou pre mna pristup slnecnych lucov. Ale spat k problemu. Samozrejme ak je v tvojich moznostiach vytvorit jamy ako radi napr. Storm je to super a mas takmer vyhrate ale je to v tvojich schopnostiach pri danom, tebou planovanom mnozstve rastlin? Nie? No tak musime najst inu alternatyvu.
Minuly rok tak ako aj tento rok som pestoval na velmi nekvalitnej ode, co sa tyka struktury aj obsahu vyzivnych latok. Ako som to odstranil aj s vytvaranim malych dier? Malych mysim tak 10x10 max 20x20 cm? Pouzivam mensie kelimky na sadenicky. Pri presadzovani sa riadim myslienkou. Rastlinka je najzranitelnejsia pri presadeni kedy sa takmmer vzdy zastavy v raste aj na 2 tyzdne. Teda v tomto case by bolo dobre poskytnut rastlinkam optymalne podmienky. A prave to je to preco len take male diery. Tato velkost staci rastlinke na obdobie prekonania tohto soku a nasledne prerastanie korienkov do okoliteho substratu uz ako tak zvladne. Inymi slovami zaistit kvalitny start. Ale tymto by sme samozrejme stale pred problemom pestovania v nekvalitnom okolnom substrate, ktory by zbytocne prilis bzrdil nase rastlinky vo vyvoji. Struktura pody sa da vyrazne vylepsit ponechanim okolitej vegetacie prerastani okolia. Obmedzovat budeme jedine jeho vysku aby neclonili rastlinkam. Svojimi korenmi krasne prevzdusnia okolitu podu. Verte mi,ze aj na velmi nekvalitnych podach nieco rstie, pokial tieto pody nie su nejak kontaminovane. Samozrejme su iste rastliny, ktorych korene mozu byt pomerne kontraproduktyvne.
No a ako zlepsit mnozstvo zivin v okolitej pode? Jednoducho, castejsie pouzivajte hnojivu zalievku. V danej pode som minuly rok pouzivla hnojivu zalievku takmer pri kazdom zalievani a vysledok?
paramtere prostredia:
- nekvalitna struktura pody
- nizky obsah vyzivovych latok v okolitej pode
- blizky zdroj vody
- takmer 100%-na expozicia voci danej fotoperiode
a vysledok?
Este stale ma vie potesit ked pocujem od znamych prirovnania kvality mojej outdoorovej marihuany k indoorovym modelom obzvlast pri modely White Rhino.
- To co je potrebne si ustrazit je flushing nakolko pri danom mnozstve dodavanych hnojiv sa moze stat, ze dana marihuana moze byt "skrabavejsia". No ako som porovnaval s inymi outdoormi aj tu som bol niekde v priemere ale to samozrejme zalezi uz len na vysperkovani flushingu.
Setthe, tak na toto ti poviem jedno. Tie palicky strihaj! Bo potom budes mat take bakule vysoke az no. A nic na nich. A zastrihni ich dobre aby sa co najviac vrskov vyroilo.
Tady je odkaz. Založil jsem o těch kytkách zvlášť forum. Jsou tam i nějaký fota, ale podle toho co jsem se tam dověděl, tak by to snad mělo být s kytkama v pohodě.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!