Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další fotka mojí kytičky,tentokrát foceno při vypnutym sodíku:-)
Myslíte že je kytí už zralá na přepnutí na květ?Nebo s ním mam ještě tejden počkat?Kyti je velká 22 cm.Ostříhal jsem jí pár velkejch listů,který stínily spodním výhonkům.Díkec za radu
Připojuju další fotky mejch miláčků.Už jsou starý 23 dnů,v neděli je asi přepnu na květ,větší kytí jsem včera štípnul FIMem,protože je už dost vytáhlá: 28 cm.Ta menší má 23 cm.Jestli máte pro mě nějaký rady,rád si je vyslechnu a budu jen rád.PEACE
z grower chatu:
[anti-drugs] vy kdyz to svinstvo prodavate skolakum a ani to nedanite ja pak mam prazdnou hospodu protoze mlady radisi chodej kourit nez na pivo a ja musim pivo danit
[femyli] treba k tobe do hospody nechodej , protoze jsi debil
Přikládám další fotky mých kytiček.Kytí jsou už 27 dní starý,jedna se krásně větví a druhá roste spíš do vejšky-uvidíme která bude mít na konci pěstování větší kvalitu a kvantitu :-).Dneska jsem poprvý začal hnojit na květ (ALGA) a taky jsem se pokusil snížit vlhkost a vzdálenost lampy od kytí.Zejtra budu přepínat na 12/12,tak doufam,že kytí začnou brzy kvést a vytvoří pěkně velký a tvrdý paldy.
P.S.Jestli máte někdo nápad jak vylepšit pěstírnu, tak sem s ním.PEACE
Jak už jsem psal ve svým trýdu. Přepnutí schvaluju :-°) Jak moc pod tím 4kilem vyrostou to ti fakt neřeknu, ale vzhledem k tomu že to je indika bych si s tím hlavu nelámal, pokud si včas zaštípl tak se to krásně rozvětví a vyplní celou plochu "miniskleníku" Kdyby něco přece jen nešlo ohnout tak když se nějaká větev šetrně zlomí tak akorát udělá kolínko a roste dát ;-°)
Moh by mi někdo poradit:Kytí roste celkem fajn,jenom v poslední době se mi zdá,že se vrchní a nový listy začínají "zkrucovat" viz.obr v příspěvku 21.Nevíte čim to může bejt?Teplota je kolem 30°C a kytí zalejvam jednou za 2-3 dny tak 250ml vody.Díkec za rady.PEACE
Nic ve zlym, ale ty kytky vypadaj hrozne. Teplota 30C je OK, ale takhle od oka me to prijde na malou vlhkost. Meris ji? Kolik mas? Potom by me zajimalo, jestli jsi to uz hnojil. Jednoznacne neni neco v poradku podle tech fotek!
S vlhkostí se trápim a trápim, mam ji strašně malou 30-40%, na víc to bohužel nevytáhnu.Dávam tam misky s mokrym perlitem, ale to moc nepomáhá..Doufam že se to spravý až přepnu na květ-dneska budu přepínat.To kyti nebudou potřebovat už takovou vlhkost, je taky možný že mají málo vody, zalejvam je jednou za 2-3 dny 250 ml vody,což neni moc, ale nerad bych je přelil jako ze začátku...Kytí jsem hnojil od 20 dní života,jednou tejdně,teď je hnojim už 2krát tejdně..=>nedostatkem nějakých vitamínů a minerálů to rozhodně nebude-je to na 90% vlhkostí...Nevim jestli je to dobře, ale postřikuju kytí několikrát denně rozprašovačem- v něm mam pouze odstátou vodu...Snad se to zlepší...P.S.Má-li někdo nějakej nápad,tak ho sem 100% hoďte.Díkec
Dával jsem podle návodu,takže přehnojenim to nebude-přehnojil jsem to jednou na začátku-což se projevilo spálenim okrajů listů..Myslim že to bude asi vlhkostí,nebo málo vody..Nevim nevim...
S vlhkostí je to prozatimě v poho-půjčil jsem si od kámoše zvlhčovač a hle-zkroucení listů je tatam-teď vypadají kytí čile k světu.Dodam obrázky...Asi to bude optickej klam-dneska jsem kytí přepnul na květ-jedna kytí má téměř 30 cm a druhá-ta má zase více hlavních stonků má 25cm.Větší kytí jsem ještě před přepnutim zaštípnul FIM,tak doufam,že se mi taky pěkně rozvětví .