Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jimi Hendrix ve Woodstocku
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Hendrix byl génius. A víte, že spolu s Jacem Pastoriusem postavili věže Obchodního centra ?

Old Post 10-03-2005 v 19:10 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 18

Teď jsem viděl v posledním čísle Mladého světa fotku, jak nesou Hendrixovy kytary v Londýně na aukci. To by mě teda fakt zajímalo, na kolik přišla jedna kytara. To bych asi musel prodat dům i auto a stejně bych na ni neměl...

Old Post 10-03-2005 v 20:18 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Co děláte, Jimi teď sedí u mě doma a právě si dáváme brčko...

Esi chcete, tak vám s nim můžu domluvit schůzku...

No fuckt, vážně, nekecám, věřte mi...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 02-04-2005 v 11:19 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Kwjetoň: To tam mas ten plakat od marshallu, co?

To ste me motivovali, hned jsem zacal pres DC sosat tri videa Live at woodstock, nejakou kytarovou techniku a jeste circus... Jestli je nekdo z prahy, kdo by to chtel vysmahnout, tak kdyz mi da cedo, tak neni problem (teda az to stahnu :-))

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 03-04-2005 v 01:51 AM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 21

Jsem kytarysta a velký příznivce Jimiho,mam doma jak jeho cd z Woodstocku tak i záznam na kazetě a skoro všechny alba i bestofky,akorát mi chybí nějaký studiovky,podle mně to byl jeden z jeho nejvydařenějších koncertů vůbec,po Woodstocku se to z Jimim začalo všechno bortit a šlo to pomalu do hajzlu,joa ten plakát mam doma taky podepsanej od pana Jima Marshalla........někdo chtěl to cd,tak ať se mi ozve.......Jimi forever..........

lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

motto: Když to neklouže, naplivu si.

Old Post 06-04-2005 v 11:08 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Teprve těd sem měl tu poctu poslechnou jeho skladby. Vědel sem, že to bude dobrý, ale něco tak dobře uvolněnýho sem dlouho neslyšel. V rauši je to bezvadná věc, lepší jak reggae...

Old Post 30-04-2005 v 12:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

najde se někdo, kdo vlastní záznam Jimiho z Monterey? prahnu po něm už pěknou dobu a ne a ne to sehnat. je to jeho údajně nejlepší koncert a je celý natočený, chválabohu.

Old Post 30-04-2005 v 21:26 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Metuzalem
Stálý Člen

Karma uživatele Metuzalem - 10% PěstitelskáKarma uživatele Metuzalem - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Jojo Jimi... Snazim se od neho sehnat co se da, zatim mam 47 alb a 20 videi - dohromady 7 giga (i kdyz na tohodle chlapka fakt jeste nemam http://www.geocities.com/SunsetStri...99/listing.html ). Sdilim je pres dc na amigu a bestu bud jako metuzalem nebo hybatel tak si kdyztak napiste pro volnej slotik...

Old Post 01-05-2005 v 22:43 PM
Metuzalem je offline   Profil uživatele Metuzalem   Find more posts by Metuzalem   Foto galerie člena Metuzalem   Click here to Send Metuzalem a Private Message   Add Metuzalem to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 25

to Dr Katz,jo mam.....

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 02-05-2005 v 09:29 AM
Matrixx je offline   Profil uživatele Matrixx   Find more posts by Matrixx   Foto galerie člena Matrixx   Click here to Send Matrixx a Private Message   Add Matrixx to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Matrixx! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Matrixi, máš video nebo audio záznam?

Old Post 02-05-2005 v 21:31 PM
Dr.Katz
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Metuzaléme, tu tvou poslední větu vůbec nechápu, v jakém jazyce to je? Zkus mi to podat polopatě prosím. Jinak sbírku máš teda pěknou, ani jsem netušil, že toho tolik vyšlo. Já mám cca 8 DVD a to jsem si myslel, že mi chybí už jenom Monterey...

Old Post 02-05-2005 v 21:44 PM
Matrixx
Hype®masS Sy$tem

Příspěvek č. 28

je to videozáznam......asi to překopu na DVD.......

Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE

Old Post 03-05-2005 v 09:25 AM
whatever
Stálý Člen

Karma uživatele whatever - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

CUSEC, jojo Hendrix je krutorrr! hlavne teda album "Are You Experienced?".
nebyl by tady nekdo z Brna kdo by mne mohl vysmazit naky jeho videa???

but first...are you experienced? have you ever been experienced? well...i have....not necessary stoned, but beautiful

Old Post 03-05-2005 v 20:56 PM
whatever je offline   Profil uživatele whatever   Find more posts by whatever   Foto galerie člena whatever   Click here to Send whatever a Private Message   Add whatever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Matrixi, a nechceš to překopat dvakrát? Já bych to od tebe koupil. Byl by to pro mě svátek.

Old Post 04-05-2005 v 19:42 PM
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Třikrát ? Prosim prosim ?

Old Post 04-05-2005 v 20:19 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mír(a)
Nový Člen

Karma uživatele Mír(a) - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hendrix... ten típek mi změnil život....
Hraju na kytaru přes dva roky... zpočátku jsem poslouchal Nirvánu.... potom když jsem si koupil Jimmyho, zezačátku nic moc, ale po čase jsem se naprosto do toho zcvoknul.... a teď je to ještě horší.... ten maník je prostě génius.... album mám rád hodně Band of Gypsies (Machine gun) a jinač skladby Hear my Train comming, Voodoo chile, a taky hrozně verze Room full of mirrors hraná v Royal Albert hall... Od tý doby mam úplně jinej hudební sluch a vkus.... Další borci jsou pro mě Page, Vaughan a taky trošku Van Halen, ale to už je z jinýho soudku:-))

Make Love, not War

Old Post 07-08-2007 v 11:13 AM
Mír(a) je offline   Profil uživatele Mír(a)   Find more posts by Mír(a)   Foto galerie člena Mír(a)   Click here to Send Mír(a) a Private Message   Add Mír(a) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás