Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to SML :no zvláštní je že ty moje zářivky mají 54W !
-balast bych koupil někde ve velkoobchodě s elektrem,nebo zkus bazar,určitě bych to nekupoval v growshopu
ad Radio:jo,jo ale hlavně občas se u nich seknu,aby měli nějaký to CO2 ,tak aby to bylo příjemnější.This is old schol model.
ad Mazar:štípal a roztahoval jsem ho už na zářivkách(jel v 5l bubleru) ,moc se mu nechce nahoru(pure indica)
do toho 2 kýble jsem jich dal právě víc,aby to rychlejc dohnali(víc menších kytek - kratší doba růstu)chce to hned od začátku srovnávat do strany a zas moc nestříhat,jinak ti vyjede secundár a zblázníš se z toho
jinak přepínám až dnes ,ec 2,2 Ph 5,5 -jsem zvědavej jak budou chlastat
Ještě foto stínítka:
Už jsem psal,žádnej zázrak,topenářská roura prům.12cm osazená větrákem,závěs klasika na řetízky,roura je podélně rozříznutá a plochy vyhnuté,mezi vzniklé kšilty se dá šoupnout sklo(teď v zimě nepoužívám)
Budu ho muset ještě malinko dovychytat
Pro dnešek díky za pozornost a pište dotazy,připomínky,kritiky.
Například nevím jestli má cenu svítit těma UV-a zářivkama i v qětu.
Nevím proč,ale docela mi stoupla vlhkost,v růstu jsem měl 40-55 a teď tak 45-60,připisuju to nárustu zelené hmoty,budu muset asi přihodit větrák,
chci se dostat tak na max 40%,jinak to bude mít zbytečně moc mini lístků v paličkách
no tak chlape vypáda to moc pěkně myslim že si přepnul akorát pěstírnu vychytanou vše šlape tak jak má... jenom na začátku sem si všiml že dáváš root stimulator a peroxid,což mi nepřijde zrovna moc dobré ,páč ten peroxid ničí vsechny látky s toho root... nevim jak to koreny zvladaj - peroxid(pročisteni) X root stimulator(podpora růstu) ...jde to vůbec zaroven ?
S UV zářivkama myslim při květu nemá... ale určite to zkus a zkus zpozorvat jestli to něco dělá..
S tou vlhkostí máš asi pravdu může to být ten narust listů... a kytky bych určite prostrihal tak 10-20% z výšky od spoda...podle toho jak ti to tam vypada... a později (jak řikal snark) nebudeš muset trhat hnidy
tak ten mazar i ty nebuly a belladony se stejne moc nevytáhnou ..já bych to zkusil cáknout.. v nejhorsim to bude víc zelený a možná to i poporoste o neco rychleji...
Řeším aktuálně jednu věc:
Jelikož komůrka je jen tak tak,nebudu moct do budoucna s kytkama běhat ven,takže musím vymyslet nějaký vypouštěcí a napouštěcí systém.
Nejdřív jsem chtěl udělat něco jako spojené nádoby s controlerem,ale to nechám asi až na další jízdu.Prozatím přidělám ke každému kýblu vypouštěcí ventil s hadicí a napouštět roztok budu horem už namíchanej.
Máte někdo nějaké zkušenosti?Rady a !! konstruktivní !! nápady rád přijmu.
PS:OT - všimli jste si jak už venku pěkně pálí sluníčko?