Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a budem pokracovat s GREAT WHITE SHARK od borce kterej daroval rizecek (KKKarma pro tebe kamo...udelal jsi mi radost!!!a myslim ze jest udelas az to budu palit)....THEKEPTN!!!diky.
To je náhodička.. GWS vod keptejna Akorát ten můj konzumuje "jen" 250W a v třetím týdnu květu má 20 cm.
Společné máme snad jen ty drátky..
Jak stará je ta tvoje žraločice, asi jí moc nezbejvá, co?
Velice působivé! Teď mi je skoro až líto, že jsem ti už šoupnul káčko za tu "líheň"
musim podoktnout,ze jsem Shivu krapanek prostrihal,zdala se mi takova na nic,zrejme ji ten truhlik nestaci k tomu aby zvladla tolik palic,hnojena je tak akorat a zrejme ji to porad nestaci,palicky nejsou tvrde a jsou daloko od sebe..ale to jsou jenom takove detaily.....aaa pokracujeme s Great White Shark
Kytis jsou hnojene:jednou tydne Wuxalem,Darinou4,Kristalonem.Spise mene nez doporucujou na navodu-ale i tak je to pokoukanicko,co??Zralocek ma asi tak 14dni do seknuti a tak dostal na cestu primerenou davku hnojiva,od ted jenom cistou voduObe kytis byli sazeny nekdy kolem vanoc,Shiva (seminko) asi s 14ti dennim naskokem pred zralokem,ale ten (jako spravnej predator) Shivu neskutecne dohnal a vypada to na pekne zaverecne solo...
Kabuto--dekuju,dekuju za kostku.......Vim ze nemuzu srovnavat dva odlisne modely...proto je take pestuju (abych necmoudil porad to same)Na tu Shivu se take klepu jak pred prvnim stykema doufam ze se z toho vyklube nejakej mazec.Jsem zatim ve stadiu testovani modelu,mam tady na dopestovani Magic Crystal a K2,takze jeste se uvidi co mi pujde pod fousyAaaa,to jsi me moc nepotesil(tupoidni stavy)sakra...to nemam radale stejne zavisi na tom jake maji ty kytky podminky k rustu (tim nechci rict ze ty je mas nejak spatne,ok?a napochybne zalezi i na tom s kym a kde a pri jake prilezitosti je koureno,ne?mno,zahulime a uvidimeJasne....stinitko je domaci vyroba,jsem rad ze se ti libi a dokazes to ocenit-ani si nedokazes predstavit co jsem se na nem nadrel-skus si strihat plech,kterej byl predtim pouzivan na akumulacnich kamnech,takze pevnej jak zidovska vira ale vydrzi vysoke teploty...strasna drina to cele rucne nastrihatPri barveni vypalovaci barvou se mi stala usmevna storkamakal jsem na tom stinitku v garazi a aby mi nebyla zima tak jsem si pustil starou elektrickou troubu.Potom jsem dostal napad prilozit to stinitko nad tu rozehratou troubu a pokracovat v barveni(aby to rychleji usychalo)to byla zasadni chyba!!jakmile se ten plech ohral,zacala se nejaka slozka te barvy brutalne vyparovat primo me do ksichtu a co buh chtel,tak se mi vetrem zavreli dvere od garaze ceho jsem si samo nevsim,ze?Po dvaceti minutach cuchani vyparu ( A ZAVRENYCH DVERI) jsem dostal docela "peknej trip" na kterem jsem frcel dalsi 2hodky....tohle zazit uz nechci....nevim co z toho maj ty co davaj toluen....blee..
podlaha je vyrobena z PVC jako vanicka svarena horkovzdusnou pajkou:vyska 30cm,delka a sirka 1m.na podlaze jsem vytvoril 2cm hladinu destilovane vody ze ktere si motorek odebira vodu na sprchovani kytek