Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Presne, hlina by se ti postupne rozpoustela do vody (vetsi nachylnost roztoku na "zkazeni") a myslim, ze hlina nasakava prilis vody a koreny v hline by byly porad mokry a mohly by ti zacit hnit z duvodu nedostatku kysliku.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Původní příspěvek od praxer WhiTe >
ja si naopak myslim ze ano. hlina by byla maximalne nasycena vodou jako kdyby jsi kytku pernamentne dolival
? dyť říkám že by určitě uhnily... proč by se jinak dávalo do bubláku vzduchování. U kořenů prostě musí být vzduch.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
mě to taky vyšlo sadil jsem seed a jak měla kytka zhruba 15 cm,vyta´hl jsem ji z květináče umyl kořeny od hliny a šoupl do bublerkuzatim jsem se nesetkal z problemy kytka ani trochu nepovadla jak se dostala do vody spiše frčela....
Zdravím všechny Growers,
vzhledem k tomu,že nám rostliny v matkárně poněkud přerůstají přes hlavu ,bylo rozhodnuto obětovat(vykvést) dvě vzrostlejší samice křížence Critical Massu(řezy od zdejšího člena)a samce Orange Buda po přesazení z hlíny do bubleru(viz foto).
Ve hře je několik možností-zřejmě by jedna byla jetá indoor,a druhá jako outdoor bubler,zaizolovaný polystyrenem(vzduch veden z domu,kde se drží stálá teplota).Ale to je jedno.
Tímto bych vás chtěl požádat o radu,jakým způsobem postupovat při přesazování,aby přechod z hlíny do bubleru proběhl co nejšetrněji-celkem nezáleží na době růstu-1 kytí bude v bubleru až do května,kdy půjde ven.
Prosím o odpovědi spíše od praktiků,kteří s tím mají zkušenost.
Pro představu zasílám nějaké fotky,prostor obou společně 0,9m,od začátku hnojeny AH of Holland+doplněk Kristalon Start.
Díkes
foto:kříženci CMf+OBm,matka,a její o několik týdnů mladší řez.Rostliny byly původně určeny a tvarovány na moře zeleně v duté polokouli,do které měla být vnořena Hps 400 w,kdy každá rostlina vytváří dutou polovinu polokoule.ČEST!
A díky,kdo poradí.