Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty tvoje kytičky DULe vypadaj fakt Dobře!Konečně snad v pondělí nebo v úterý se už konečně vyseru na to moji debilní zářivku - pod kterou ty kytky vypadaj fakt divně - a budu mít komlet 70W.Doufám, že alespoň pod timhle vyroste něco luksusnějšího jako máš ty.Akorát mi trochu hrabe otázka, jestli 70W neni málo?Já fakt nevim.
P.S. - Fakt Luksus
to figaro:70w je opravdu malo je to to pro lidi kteri nejdou bud po vynosu nebo po kvalite ale jne tak z prdele si neco chteji vypestovat protoze je to BAVI a maji radost kdyz se to povede....150w uz je poznat...
to Apofis:tu skrinku si udelam podle uplne sam..ze?..tu nikde nekoupis a je dobry kdyz tomu treba tak nerozumis rict nejakymu elkektrikari at ti s tym pomuze zas tolik prace to neni.a 70w komplet stoji kolem 700-900 ja kdy..
peace
teda moc to poznat neni ale rekl bych ze sou to swilusky na ty plati biool (zkousel sem ho ale nepomohl mi) omite (100% spokojenost) a dalsi treba talstar
taky hledím co je to za mazec pod 70W, chtělo by to přidat nějakou věc (zapalovač, cíga,..) aby šlo vidět jak jsou ty paliczky veliký.. Jinak teďka řeším problém jak s listím a vidím že ty bys to taky mohl řešit, páč ti některý listí, jak jde vidět, zakrývá paliczky..takže podle mýho lacinýho názoru by se hodilo ty velký co stíněj dát pryč...