Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V pohode digital uz stoji 4000. Vaha je skoro stejne draha. A digital vyuzijes na spoustu veci Treba nekdo po vanocich bude mit. Ja uz mam druhy a ted mam i na mobilu. Vsechno jsou to sunky, ale na tohle to staci, je to fajn dokumentace (pro vlastni potrebu!)
tentokrat jsem si schoval ucet, stejne jako u vetraku, ktery jede nonstop. az to odejde, pujdu si proste pro novy. Uz me to sere, ze se porad vsechno kazi, je treba opet zasahnout a zacit veci reklamovat...
Tak skrin ma svitit do sedmi do rana, ae svitila jeste ve 13. Nechapu. Podezrival jsem tedy nove hodiny, ale prosly nasledne testem a vypada to, ze funguji.
Jsem zvedav, co rano. Zatim jsem aspon presunul kytky z podstavcu a dal je dolu. Jinak jedna kytka neni zastrihavana vubec, jedna jednou a jedna 2x. Chci porovnat vynosy, vysku a tak.
Snad nejsem lama, zkontroloval jsem to, nastavil spravny cas, otestoval zobacky a prenul na hodiny a ne I (trvala elektrina). Kazdopadne dnes jsem to otestoval a vypada to, ze to jede. Tak nevim...
A co se tyce koupi neceho kvalitniho, tak se snazim. Co mam koupit, aby to nebyl shit? odchazi naprosto vse za jakoukoliv cenu. Nehlede na to, ze bych tedy rad koupil tyhle hodiny, ale kvalitni. Nechci digitalni, je to zbytecne, tyhle mi max. vyhovuji, ale delaji je vubec kvalitni?? Na trhu jsem uz dlouho, cekal jsem, ze to maji vychytano.
2 cityman: pekny tak te asi na konec ten anonym kuli wysokym odberum nenabonzowal coz
2 koko g.: ty wole co gdy bys zkusil hledat co na to rikas je toho tady docela hafec tagdze priste az budes chtit neco wedet tak prwne zapoj nahore w prawo odkaz hledani
vlcek: co jsou vysoke odbery? me jedou skoro nonstop 2 pocitace, coz da odber jedne skrine. nevim, proc by nekdo mel kvuli odberu neco bonzovat, kdyz je platim. Nechapu.
Objevili se prvni priznaky plisne na jedne z rostlin. listy jsem urychlene otrhal a ted budu pozorbne sledovat, aby se to tentokrat nerozsirilo moc po cele kytce. Vlhkost udrzuju pod 50% a teplotu mam max 31 stupnu, min. 20 stupnu.