Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 250w-round-1
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
asper
Nový Člen

Karma uživatele asper - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

podobnej pachovej filtr tady už někde je, tak se na něj kdyžtak mrkni, moc nechápu , proč to chceš mít trubkou až na zem. lepší je úplně bez trubky - má to pak větší sílu

Old Post 29-11-2004 v 15:35 PM
asper je offline   Profil uživatele asper   Find more posts by asper   Foto galerie člena asper   Click here to Send asper a Private Message   Add asper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

OK mrknu! asi to tak udělám filtr posadim přímo na ten vetrák!

Old Post 29-11-2004 v 15:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

jojo chechtáky to určitě stát bude ale chodí dost známejch co hulej i nehulej a tak i smrad(vůně)bude muj problem!

Old Post 29-11-2004 v 16:24 PM
Host
Host

Příspěvek č. 20

takže nějaké fotečky ! jo a filtr už co nevidět bude uhlí už je objednáno z Hydroponieplus.cz

Old Post 03-12-2004 v 07:58 AM
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Hmm pěkná skříň...mám jeden dotaz ted taky trošku řeším nápadnost te podivně vyhlížející a ještě k tomu svitící skříně a všiml sem si tady že píšeš o nějaký izolepě bo co to bylo??? jinak jak ty květináče máš v těch granulích nehnijou ti kořínky když je tam neustálá vlhkost??kořínky měli před dodáním vody proschnout alespon co já vím..jo taková rada...všiml sem si že na kytky asi stříkáš rozprašovačem...to dělej jen když je tma...já je taky stříkal voda zafungovala jako lupa a mám ted fleky na listech:-/

Old Post 03-12-2004 v 08:43 AM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

ta izolepa je normální samolepící těsnící páska prodávaj různě široké a vysoké! nepřežeň to s vejškou nemusíš tu pásku pak stlačit natolik aby si zavřel dveře! Ty granule je perlit a celej ten tác vyschne tak za 12hod takže když to naplnim kytky hned půlku vcucnou a ta druhá se odpaří tak za 6hod! tác plnim jednou jednou deně takže asi tak ! a co se týče stříkání s rozprašovačem tak v průběhu svícení je to tak jednou dvakrát a žádné fleky zatím neregistruju ! a co je tma se snažím co nejčastějc ! :-.)

Old Post 03-12-2004 v 10:41 AM
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

no tak to je oki...ta páska kde se to kupuje???de to použít na zašopupávací dveře?

Old Post 03-12-2004 v 15:15 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 24

tak tady jen foto uhlí z Hydroponieplus krom toho že asi kalej rum jsem překvapen že toho je celkem dost ! jo a ten filtr bych vyřešil rád podle obrázku 3 slyšel jsem že se tu využíje vice efektivnejc to uhlí ! cuzz a dalsi foto az pri prepnuti brzo

Old Post 09-12-2004 v 20:55 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

no tak nejak jsme to nevydrzel do prepnuti tak tady je dalsi foto na objednavce je hnojka SENSI FLOWER!!! a od BIO NOVA PK 13+14 0,5L určené až pro poslední 3-4 týdny květu! ale dokud jsou peníze tak radši kupuju Jinak udělal jsme si pár řízků s tím že dole pod kytkama bude světla akorát ale vršky se začali kroutit a usichat takže jsme tam dal nad ně ten igelit! a u velkejch kytí jsme postřehl že vrchní listky nejsou už tak tmavé a světlají takže zkusim ještě trochu dusíku v granulích ale nevím jestli to pomůže teplotou to nemůže bejt ne ??? cuzz zatim!

Old Post 10-12-2004 v 13:20 PM
Crat
Stálý Člen

Karma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% PěstitelskáKarma uživatele Crat - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Je to pohodová skříňka. Ale udělal bych to trochu jinak. (Je to jen můj názor) Ten ventilátor, kterej máš na přívod do skříně bych dal na víření vzduchu vevnitř a na přítah bych nechal jen díru. Tam neni ventilátor skoro potřeba. Možná ti to může i brzdit.

Old Post 10-12-2004 v 13:58 PM
Crat je offline   Profil uživatele Crat   Find more posts by Crat   Foto galerie člena Crat   Click here to Send Crat a Private Message   Add Crat to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

ahoj dnes jsem dělal takové menší ůpravy tak se mrkněte sami co na to říkáte ?

Old Post 12-12-2004 v 16:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

tady ještě filtr hotovej !!! a pár řízků některé se mi páááčí ale některé chcu emigrovat

Old Post 12-12-2004 v 16:54 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

1- tenhle zmetek jde dnes pod kudlu!
2- tak dnes první den 12/12 !

Old Post 22-12-2004 v 13:40 PM
mury
Stálý Člen

Karma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% PěstitelskáKarma uživatele mury - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

čau,hele ten filtr si někde okoukal,nebo vlastní nápad?se mi zdá ,že to bude nehorázně snižovat výkon ventilátoru(jestli to bude vůbec fungovat.měj se zatim.M.

moje skříň-400W- už zase v provozu

moje skříň-600W -prozatim konec

out 04

pacháč

out 06

Old Post 22-12-2004 v 13:56 PM
mury je offline   Profil uživatele mury   Find more posts by mury   Foto galerie člena mury   Click here to Send mury a Private Message   Add mury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

poslední modelové foto BB ! ( koukam že stejně se na to těší i pes)

Old Post 22-12-2004 v 14:26 PM
Host
Host

Příspěvek č. 32

mury ohledně toho filtru j takhle jsem to vykoumal já možná už to takhle nekdo má ale nevím ! ůčinnost větráku bude určitě menší protože to musí jít přes celej sloupec uhlí (kdo si to umí představit) takže zas ten filtr je účinější !!! proto scháním nějakej dobrej větron s velkým Q a malý hluk ! máte někdo představu co za větrák EURO nechci už jsme slyšel víc než málo stížností?

Old Post 22-12-2004 v 14:49 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás