Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak vsechno bych asi mohl v poho delat nezhulenej,krome skoly tam sem porad zkourenej abych se tam tem debilum okolo me moh poradne vysmat a nemusel je zabit.Vetsi kokoty ste nevideli.
že by kucma na gymplu plným šprtů???já tam taky sem a občas mě ty nšprcenci lezou na nervy...doporučuju si zahulit v nějaký vypjatý nervově vypjatý situaci...třeba když vás nechá holka nebo právě když ste do nějaký zamilovaná...to se pak skvěle koumá a už m ito i pomohlo se z tý naštvanosti skvěle dostat
No j teda nevim, ale nemusim hulit, když jsem nějak "vzrušenej" tzn. v prdeli, v mánii, v depresi, ve stresu... Myslim si, že takovýdle věci by si člověk měl prožívat přirozeně... Myslim, že pak to nemá to co to mít má. Jasněže třeba když jste na tom mizerně, tak se brčko hodí, ale myslim, že projít si tim je daleko přínosnější. Sice dost nepohodlný, ale prospěšný. Když jste zkašený, tak je to sice super, prdel a tak, ale nic z toho nemáte. Jen to, že to bylo fakt dobrý zhulení a myslim, že to by člověk neměl mít jako a priory.
Ale moc rád hulim na SKAčku, to je moc príma tam bejt zčazenej. Nebo celkově strašně rád poslouchám hudbu spálenej. Jsem daleko sensitivnější a úplně na tom surfuju... Do čajovny moc nemůžu, protože si tam připadám divně... Jako bych tim svym stavem narušoval auru toho prostředí... Ale super je chodit po Praze a pozorovat lidi. Nejvíc mě ale asi bere ta hudba...
Ani byste nevěřili jak bylo super fotit tudle malou slečnu, když jsme byli zkouřený na SKAnking Pragga, resp. na Šlechtovce, ale my jsme mezi těmadle akcema tak trochu pendlovali... A hlavně aby si nás moc nevšimla její vedle sedící máti.
Někteří praví: "Radost je větší než žal," kdežto jiní tvrdí: "Nikoli, větší je žal."
Leč pravím vám, radost a žal jsou neoddělitelné. Přicházejí vždy společně, a pokud zasedne k vašemu stolu samotná radost či samotný žal, pak nezapomínejte, že ten druhý spí na vašem loži.
Strašně rád poslouchám hudbu když jsem zkouřený a taky nikdy bych nešel hrát stolní fotbálek anichž bych nebyl pořádně v kaši a jízda na snoutu když jsem zhulený je taky dost Ext
Já si nedokážu představit že bych si bezprostředně po hulení nedal cígo a nenapil se něčeho studenýho co by mi uklidnilo to peklo co mám v hubě po tom hulení.
No straslive rad neco delam kdyz kourim. Chodit, poslouchat hudbu a koukat na svet . To me bavi velice. Ale co si nedokazu predstavit bez huleni? Nemam takovou vec kterou bych bez huleni nedokazal, nechtel. Po "vlivem" to vsak je vzdycky silnejsi.
Bez onoho prda si nedokážu představit hraní v naší zkušebně.Nejlepší je když tam někdo dotáhne nějakýho svýho kámoše prostě novýho člověka takovej džemík s osobou jejíž rífi ještě neznám je supr zážitek a to vzájemný poznávání jeho stylu hry je fakt haluz. No ale úplně best je hrát zhoubovanej a když se to ještě rozwalí nějakým tím štrusem tak člověk pozná jaký to je se topit ve zvuku (:-O).
ja si nedovedu bez stuffu v sobe predstavit kazdou moji odpoledku ve skole a treninky. vzdycky, kdyz jdu za svoji mladou tak si dam lehkyho singla a pak uz to jde vsechno samo... )))
Sakra lidi to je téma..:-)...Ale odpověď na otázku. Já si nedokážu představit pěstování bez hulení...člověk je soustředěnější a dokáže dát víc citu a lásky svím kytičkám..který ho stejně potom báječně zukouřej...:-) Takže tu máme nekonečný kolotoč...hihih Peace..
No tak asi to imni sankovani ve tme jak tu bylo receno to taky provozujeme i kdyz sme v letech kdy bysme spis meli sedet doma u rodin no a taky jsou nadherny prochazky prirodou to mam nejradsi a dobry reggae nebo SKA v klubiku se spekem pekne se pohupovat a nechat sebou prostoupit tu melodickou a zaroven rytmickou hudbu zeano
Bez huleni jde vse ale vyčazenej to jde lip. Treba si pekne ujížďím na kompu
hry,net,a tak. Projít se (jen tak) to taky není špatný. Vsechno kolem je super. A když tu byla řeč o tom sexu tak to si mladá užije pěkně a sám si vyhonit,taky paráda.
P.S.-HULTE VÝCE ABY JSME NEBYLI MOC CHYTŘÍ. JAKO NAŠI POSLANCI.