Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jo taky jsem si od tud objednal seminka konkretne shiva shanty II a jeste mi to neprislo ale jsem na to zvedavej v prepoctu by to melo stat i s postovnym 580 Kc a to je hodne ferova cena za 15 seminek
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by
La Grand
Tadle firmička je faqt fpoho,7.10. sem si vobjednal vod K.C.Brains outdoorovej modýlek T.N.R a dneska 22.10 mě to přishlo a chtely za to na poshte 702,70 Kč.Cena je f poho oproti jinej firmaam.Esli máte zájem můžu postnout fotecky s Balickem presne taq jaq sem ho dostal,a taky smlouvy a naky taky piicovinky.Taq si dyshtak reknete.Jinak posilaj to f krabce, v ni je faqtuura a paq papiirowej sacek s menem modylku a v nem je klasik díleráček.Taq zatim
Zdravíčko,
for poorthc: tak s tým KC to zase nie je také jednoznačné. To že si si kúpil od nich semienka a nenaklicili to sa mi stalo už veľakrát aj u kvalitných firiem(Sensi seeds napr.) a to že vypestovaný model bol vhodný akurát do mlieka to vôbec nemusí byť známka nejakej horšej kvality semienok. Ja som si napríklad kúpil minulý rok semienka Durban-u zase od Sensi seeds vypestoval som, čakal som a nič . Absolútne nič.Ale pár som si ich odložil a nechal na budúci rok a na moje veľké prekvapenie je z toho prvotriedna ganja. Neviem prečo je to tak, semienka boli sadené v tej istej zemi a hnojené rovnakým hnojivom, takže neviem..
Nejsem si tím jistý ale myslím si, že semínka mohla být čerstvá. Semínko potřebuje chvilku klidu, "vyschnout a usnout". Proto jsi asi měl další rok lepší úrodu z těch stejných semínek.
Tak to je pekná haluc. Ja neviem ale semená kupujem preto aby som z nich niečo vypestoval a aby bola dobrá už prvá generácia. To že prvá generácia bola shit ma odradilo od toho aby som tie semená sadil aj druhý rok a vôbec ma taká vec nenapadla že by to mohlo fungovať až obrok. Pokladol som za zbytočné pestovať len pre pastvu očí. S pozdravom poorthc.
To ti teda neviem, lebo trávu pestujem jednoduchým spôsobom: zasadím, zalievam, zastrihnem a sem tam pohnojím.Nesledujem ph ani iné vplivy podla mňa je sila modelu daná geneticky a ostatné faktory to ovplivňujú len v malej miere. Ešte sa mi nestalo aby tráva vypestovaná z kúpených semien nedupala.Vinu som pripísal KC a ani tento rok sa mi neosvedčila kúpa od nich tak budem kupovať od iných firiem.
Nazdárek,
Ty mi píšeš, že podľa Teba je sila modelu daná geneticky a ostatné faktory to ovplyvňujú len minimálne. Tak mi teda vysvetli ten môj prípad s tým Durbanom.
evergreen
no z toho Bushdoctora, či jak se to píše jsem si nechal poslat Sensi Skunk. Zkouškově jsem nechal klíčit dvě (taky abych testnul novou pěstírnu) no a obě vyklíčily do 60 hodin, no myslím, že to bude v pohodě
Jak už jsem tady jednou psal, objednal jsem u bushdoctora KC33 od KC Brains. Zasadil jsem šest semínek - jedno chcíplo mojí blbostí ještě ve vývinu a pět se chytlo v pohodě. Z těch pěti je jeden samec, takže u mě zatím spokojenost.
Btw tady se můžete kouknout, jak to roste http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1573
[Edited by livo on 11-11-2001 at 10:56 AM]
LIV
Poslouchejte prosím. Je to jednoduché, a tak je možné, že vám chytrým to docela unikne...