Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kam chodite na netu kdyz ste zhuleny
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

A ještě na http://www.overgrow.com/edge/index.php

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 02-11-2004 v 10:25 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dephp
Stálý Člen

Karma uživatele Dephp - 51% PěstitelskáKarma uživatele Dephp - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

www.xtinaspussy.tk :p No it´s joke
na grower, ale asi 2 měsíce mi trvalo než jsem se zaregistroval
No jo sklizen je sklizen..

Old Post 02-11-2004 v 16:51 PM
Dephp je offline   Profil uživatele Dephp   Find more posts by Dephp   Foto galerie člena Dephp   Click here to Send Dephp a Private Message   Add Dephp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

nabsterman: no nevim, jestli je zrovna MC Šaman první českej rap. Slyšel jsi někdy o Manželích?

Old Post 03-11-2004 v 07:44 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dephp
Stálý Člen

Karma uživatele Dephp - 51% PěstitelskáKarma uživatele Dephp - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

nj o Manželích myslím už rapoval chaos..

Old Post 03-11-2004 v 07:47 AM
Dephp je offline   Profil uživatele Dephp   Find more posts by Dephp   Foto galerie člena Dephp   Click here to Send Dephp a Private Message   Add Dephp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Dephp: pravda. Náhodou se mi povedlo sehnat od nich tři tracky. Na to, že jsou někdy z roku 1984 je to docela dobrý.

Old Post 03-11-2004 v 07:49 AM
Morris
Nový Člen

Karma uživatele Morris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

No přece na www.grower.cz

Morris

Old Post 09-11-2004 v 21:03 PM
Morris je offline   Profil uživatele Morris   Find more posts by Morris   Foto galerie člena Morris   Click here to Send Morris a Private Message   Add Morris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

počkám na to co lidi tady napíšou a pak to sjedu, ty jejich odkazy
no vážně: www.grower.cz www.deviantart.com http://torrent.youceff.com/ soulseek www.vaporizer.cz www.3ko.cz overgrow atd atd

"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.

Old Post 09-11-2004 v 21:24 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
De la Vastierre
Stálý Člen

Karma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% PěstitelskáKarma uživatele De la Vastierre - 59% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Když su zkouřený, tak na netu nikam nechodím, páč když su skouřený, tak nemůžu chodit............:-)))

Old Post 09-11-2004 v 22:30 PM
De la Vastierre je offline   Profil uživatele De la Vastierre   Find more posts by De la Vastierre   Foto galerie člena De la Vastierre   Click here to Send De la Vastierre a Private Message   Add De la Vastierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

jo jo pravda je že zhulenej, když už jsem na komplu tak spíš hraju nebo sjíždím filmy, ale když už sem na netu tak platí adresy které jsem tu uvedl

Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-

Old Post 09-11-2004 v 22:33 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zewl
Stálý Člen

Karma uživatele Zewl - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

grower.cz , suprnova.org , torrentreactor.com , www.tekway.cz , www.freetekno.cz , www.bbarak.cz , www.overgrow.com a hafo dalsich na ktery si samo nevzpomenu

Old Post 10-11-2004 v 06:08 AM
Zewl je offline   Profil uživatele Zewl   Find more posts by Zewl   Foto galerie člena Zewl   Click here to Send Zewl a Private Message   Add Zewl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAWEX
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

www.vesmirnilide.cz je opravdovou lahůdkou - doporučuju stáhnout si videa a zvuk kosmické lodi a pak si to pouštět současně

Hulím, tedy jsem.

Old Post 10-11-2004 v 11:11 AM
KROTWA
Stálý Člen

Karma uživatele KROTWA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Podívej te se na stránky www.narodni-odpor.tk Uvidíte nácky v jejich panenské omezenosti a ,,ne"vinné tuposti.Zajímavá je sekce monitoring/neznámí -možná že tam najdeš i svou fotku já tam swoji našel :3).

Old Post 10-12-2004 v 12:33 PM
KROTWA je offline   Profil uživatele KROTWA   Find more posts by KROTWA   Foto galerie člena KROTWA   Click here to Send KROTWA a Private Message   Add KROTWA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

happytreefriends...husta vec

Old Post 10-12-2004 v 12:53 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

KROTWA: ten národní odpor je wostrej!!!! Že tohle nezakážou

Old Post 10-12-2004 v 15:41 PM
KOSMEJ
Stálý Člen

Karma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% PěstitelskáKarma uživatele KOSMEJ - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

znáte tohle radio? Je dost v pohodě
www.boombasticradio.com :: funk jazz hiphop world reggea deepbeats

Old Post 10-12-2004 v 16:23 PM
KOSMEJ je offline   Profil uživatele KOSMEJ   Find more posts by KOSMEJ   Foto galerie člena KOSMEJ   Click here to Send KOSMEJ a Private Message   Add KOSMEJ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
esc.dex
Nový Člen

Karma uživatele esc.dex - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 32

na eroticky stranky

escape crew by dex ...

Old Post 10-12-2004 v 19:20 PM
esc.dex je offline   Profil uživatele esc.dex   Find more posts by esc.dex   Foto galerie člena esc.dex   Click here to Send esc.dex a Private Message   Add esc.dex to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás