Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
jo jo pravda je že zhulenej, když už jsem na komplu tak spíš hraju nebo sjíždím filmy, ale když už sem na netu tak platí adresy které jsem tu uvedl
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
www.vesmirnilide.cz je opravdovou lahůdkou - doporučuju stáhnout si videa a zvuk kosmické lodi a pak si to pouštět současně
Hulím, tedy jsem.
Podívej te se na stránky www.narodni-odpor.tk Uvidíte nácky v jejich panenské omezenosti a ,,ne"vinné tuposti.Zajímavá je sekce monitoring/neznámí -možná že tam najdeš i svou fotku já tam swoji našel :3).