Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když jsem byl loni v Amstru ta jsem si jeden chtěl koupit ale kromě toho že jsem peníze na něj prohulil s kámošem mě zarazila i cena. V sensiseed (hodněěě drahá firma) stojí vapík asi 80-300 Eur ale v pochybnějších obchodech se dá sehnat už za 20 Eur
no jestli chce grower hromadne neco objednat tak mam vyhlidnute toto: na grasscity.com jsou ruzne vapiry napr. minivaporizer asi do 1500,- a dalsi ... maj tam taky SmokeBubble, kterou maj i v jednom brnenkem growshopu ale vydel sem ji jen v ceniku, neskousel j nekdo?
objednal bych si treba i s vami, na ty strance co ste davali sem byl us i drif ale nako sem tam nic nenasel, neni tam ani obrazek.. vypada to jako kdys si to mam nejdrif objednat a pak uvidim obrazek, na ty strance fakt netusim co prodavaj