Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Kutas:
Já si od Nirvany Durbana objednávat budu letos (+BM, PPP) tak esi seš trpělivej typ, můžeš počkat do podzima a dám ti vědět
Tady na G je na Nirvanu dost chvály stějně jako zatracování, Dutch Passion je asi kvalitnější, ale taky dražší, co si budem povídat...
Tagže esi máš dost odvahy, radim ti ať zkusíš tu Nirvánu (ať v tom nejsem sám )
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
2 kutas:Pěstoval jsem passion1 na stejnym miste jako durbana(na fotce) a bylo to špatný-vyhozený peníze.Na kytce byl tak 10g, sice zhulovalo, ale nedoporučuju.
2 jutas:Ale jo, stihlo, dřív než DP, ale prostě nerostla, rostla pomalu, nevětvila se.Měl jsem jenom jednu kytku, 4 samce a ty taky nerostly a to byl každej jinde.Možná zimou.Někde tady ve fóru všechno přesně popisuju v jednom příspěvku.Zadej do hledání muj nick, passion a durban, mělo by ti vylezt par příspěvků a jeden to bude.Pojednávam tam i o Early misty, Hawaii x skunk1 a o DP
začínám dost přemejšlet wo skříni, to čekání na jaro je prostě nesnesitelný
už brzo pošlu pro ta semena mimo jiné DP taxem zvědavey
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Ja som si uz objednal od nirvany (Durban Poison) som fakt zvedavy co to bude ale ako citam tak sa skor sklamem ako prijemne prekvapim no neviem...A zahuluje dobre???Staci 1 Prask?cez vodne?
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
2 bubik: letos jsem měl DP u kámoše na zahradě, staral se o něj jak o oko v hlavě, každopádně vyrostl jen tak 120 cm, ale byl to nej model loňské sklizně, měli jsem jen jednu kytičku od jinýho kámoše, semínko z druhé generace, ale spokojenost největší, chuť výborná, žádnej škrabokrk a high hrozně v pohodě, dlouhé, žádnej zabiják.Byl jsem přes celý lěto v UK takže sklizeň mizerná :-(
Letos chci jít do orig. semen, zkusím asi Dutch passion a uvidíme. Chtěl jsem se tě jen optat, jak náročný na zálivku a světlo je Durban, a v jaký zemi jsi ho měl ty, protože jak jsem koukal na tvoje kyti tak mi jen tekly sliny.
Chci letos sadit sám někde u lesa nebo v něm, rodiče by mě hnali jako psa kdybych si to dal na zahradu, ví že hulím, ale fšechno vyhazujou :-(
Půdu bych si upravil chci kytičkám dát fše co pro ně bude nejlepší.
Předem moooc dííík za radu
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
Obel: DP je dost odolná kytka, takže se o ní nemusíš každej den starat. doporučuju ti trošku připravit půdu (humus + dost Perlitu, abys nemusel často zalívat..). předpěstuj si někde doma tak čtyři patra a dej to do země. na začátek dej trochu Krystalonu, až to bude větší, tak to preventivně vem BIOOLem proti škůdcům. co se týče sluníčka, tak je to horší (je to přeci jenom afrika...), když se spokojíš s menší kytkou, tak klíďo u lesa...
good luck
Bubik
2 bubik: dik za rady, z přípravou půdy počítám chtěl jsem míchat koupenej substrát + perlit je samozřejmostí + trochu písku pro dobrou vzdušnost půdy a chtěl jsem testnout Lignocel jsou to lisovaný vlákna kokosu a prej drží vlhkost ještě líp než právě perlit, nemáš s tím ňákou zkušenost.
mám vyhlídlej takovej příjemnej plácek u lesa kam svítí tak 6´hodin denně, co ty nato?
Bude sice fuška dotáhnout tam fšechno potřebny, ale co bych pro svoje kytičky neudělal.
jedinej problém budu mít právě se zalíváním, v tejdnu makám a bydlím v Praze, původně jsem sice z Moravy, kde mimochodem budu mít další políčko, ale o to se bude starat kámoš takže to je v klidu. Další kyti budou u lesa kousek od bydliště rodičů mojí holky a ty bydlej na Kladně, takže se tam dostanu tak jednou za tejden:-( zkoušel jsem tady na groweru najít něco jak tu závlahu vyřešit, ale nic moc jsem nenašel. kdyby někdo věděl, budu wděčnej za každou radu která mi pomůže :-)
Díííííííííík
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
to bubik:
no perlit ti v skutočnosti podu prevzdusni a "zlahci" takze lepsie odvadza prebytocnu vodu a lepsie sa z nej vyparuje, takze opak je pravdou musis zalievat castejsie.