Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No takle, je to sice né úplně fpohodě šichta ale když pro radost s pěstění tak proč ne. A když pak s toho třeba i něco málo bude tak je to o to lepšejší. Mě jich teď za vokýnkem taky pár roste a nevypadaj až zas tak úplně zuboženě.
Jinak na ten úplněk bych se těžce vybod (jak je to asi venku přes léto co?) ale pozor na pouliční lampy. Mě totiž nějak nedošlo že přímo do vokna asi ze 3m mi to pere jedna "voranžáda" a to po celou noc. Sice nevim jestli to může nějak víc takle ovlivnit ale rači sem je přes noc začal dávat do tmy a hned je to vidět. (teda aspoň na tom že začaly kvíst )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4 Alkáč
..dobrá dobrá, jen co se dneska doplazim domu hned zkusim tu betonovou lampu drobet povohejbat směrem qoknu aby byla blíž Hele a nebude se mi to potom přehřejvat?? Já u toho totiž nemám žádnej větrák
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
2:Bambulion
tak ja si nahodou pod svieckami pestujem, je to lacne! nezerie to ziadnu elektrinu! .jediny problem je s tym prebytocnym voskom co mi ostava v skrini,ale ten aj tak recyklujem takze mi staci len kupovat nove knôty tak cca 10-15 metrov tyzdenne.
Tak to pozor na požáry, voheň je něgda sviňa pořádná. Abys nepřepálil start
ja sem taky nadobal pár semínek mamce do qetináčů k pokojovým kytičkám, jen tak pro srandu )
vycházíme-li ze základní premise, že veškerá geomatematika je založena na limitující představě, že 1 a 1 jsou 2. a nikoli jak postuluje Astromajer, že 1 a 2 je stále totéž, jen nahlížené z jiného úhlu...tvary popsané Sibisem pak musí být Poly-deka-don-hexa-sexa-dibi-doly-deka-dodron! Všechno ostatní jsou plky,no nemam pravdu?
poradíte jak v zimě pěstovat? v skříni se sice začíná vytvářet teplo mam tam 22 stupnu stale i s přivětráváním, aza jak dlouho mužu zkusit první vypěstovanou urodu?