Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 FuteW: Bydlim na jihu Čech cca 440m nv.Hnojil jsem krystalonem start a pythaminem na list i do zálivky.Teď hnojim OBM a stříkam Pythaminem.
Výnosy neočekávam žádný vysoký, ale těšim se na ty účinky.Sklizeň předpokládam tak do půlky října.
2storm: ja som z passion 1 velmi spokojny, zachranil som len 1 rastlinu,ale stoji za to. mne dozrela 1.septembrovy tyzden.a ohladne toho vynosu,je to asi taky stred. kvalita ide na ukor vynosu.vona je taka sladkasta,medova.
Ahoj
Tak pánové (i dámy, samozřejmě), dospěli jste k nějákému konkrétnímu verdiktu nad tímto modelem. Já jsem ho chtěl objednat a teď váhám, ale myslím, že Storm měl prostě smůlu. Vysoký výnos bych nečekal, tady jde opravdu o tu kvalitu jak řekl armaggedon (18% THC se prostě musí někde vykompenzovat). Přece tu nejsou tři lidi co sadili Passion 1. Tak pište abych z toho byl chytřejší.
Tak já bych passion 1 vyděl taky velmi perspektivní genetiku, já jsem s ním velmi spokojený, jediné, co mně u této odrůdy trápí, je, že je náchylnější na plísně Jinak výnos hodnotím lehce nadprůměrný a kvalitka je fakt super, protože jsem jednoho passiona již sklidil(v květináči) a druhý roste u kámoše na zahradě. Mrkně te do těchto theadrů, tam je vyfocený a přidávám zde dvě fotky šišek
Cas zberu Passion1 u mna bol 20. sept.. Rastlina mala vysku cca 1,5 metra, bez bocnych vetiev s mohutnou centralnou palicou. Produkcia zivice bola vysoka. Rastlina v porovnaní s inými odrodami je velmi odolná voci pliesnam.
Aky je stav este neviem-susím
U mna Passion1 skoruje na plnej ciare. Kazdemu jednemu tuto odrodu odporucam.
Je pravda,ze tato odroda ma o nieco nizsiu vytalitu, no vysledný produkt je naozaj vynimocny
Vidím, že s ddt máme oba opačný pohled na passion, když se jedná o plíseň! U mě je to zatím nejvíce chycená kytka a to ji mám z originálního semínka od Dutch Passionu a vím na 100%, že se mi to nepomýchalo, podobně náchylná se mi jeví i K2! Jinak můj passion má výšku 190cm a má několik hlavních palic. Jinak co se týká obsahu plyskyřice, tak to hodnotím jako hodně nadprůměrné, spíš vysoké.
Takze tu su nejake foto tejto uzasnej odrody, prva foto je z obdobia nahadzovanie kvetov a zvysne z obdobia pred zberom. Passion1 tvorí peknú centrálnu palicu s velmi vysokou produkcoiu zivice. Cas zberu 20.september z nej robý zároven idealnou pre nase podmienky. Seeds boli zakupené od pre mna najspolahlivejsej distribucnej spolocnosti pre Europu a to od DrChronics. Myslim,ze za tu cenu je to jedna z naj odrod pre out v nasich podmienakach. Po prvych testoch je sila jemne nadpriemerná niekde medzi sedativnym a energickym stavom s velmi dlhým az 20 minutovým nástupom.
Ahoj ddt, máš to velmi pěkné, nemáš nějaké makro paličky? Na porovnání? Jestli jsem dobře pochopil, tak jsi tvoji slečnu už sklidil? Já ji chci částečně seknout teďka v pátek. Podle zkoušení, musím říct, že je kvalitou nadprůměrná a výnosově taky, má enormní množství pliskyřice, jediné, co mně vadí, je náchylnost na plíseň. Já ten passion 1 mám od Dutch Passionu myslím že to vyško na 30USD nebo 30Euro, kupoval jsem to s Wirusem napůl. Tady přidám nějaké fota na porovnání.
čau všichni...i já sem letos pěstil P1 a jsem docela zklamanej...v packu byly dvě semínka plesnivý, ale vyjelo všech 6 co sem dal...jednu sežral slimejš a 3 byli samci...co mě ale nejvíc překvapilo, že dvě kytky, který vyrostly jsou každá úplně jiná
dorostlo to lehce přes 2 metry, ale sou to takový řidký košťata...sem zvyklej na větší palice...ale zmašťuje to přenáramně...
no, příští rok firmu Dutch Passion tak akorát vášnivě m*dám...
Tady přiložím pár fotek z doby sklizně. Sklidil jsem jen polovinu kytku(všechny vrní paličky) a zbytek sklidím později, protože čekám že ty spodky ještě dozrajou a za druhé protože jsem na pár paliček dával pyl Shiva Shanti II, tak doufám, že budou semínka na další sezónu Jinak můj názor je, že je to velmi dobrá rostlina do našich podmínek a jak někteří píší, že výnos je malý, tak to není zase tak pravda - viz fotos.
jo ja sjem s ni teda nadsen. Nadherna opravdu krasna rostlina mozna z ni neni tolik hulo ale na to seru. Ta vune je naprosto bozska chut uzasny ucinky vyborne v rustu ani v kvetu sem nemel nejmensi problemy jenom nebyla moc pocukrovana ale jinak naprosto skvostna cervenoucka (ty predchozi fotecky vypadaj jak kdovico ja mel vsecko krasen cervene-cerveny fenotyp) vonavoucka kraska...
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.