Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no dost to mám rád u někoho v bytě - nedávno to bylo u kámoše někdy kolem poledne, sluníčko svítilo, byt byl krásně prosvícený, okna otevřená a člověk poslouchal hudbu, sledoval ten šum ulice, prostě velmi oddechová příjemná chvíle
taky mám moc rád ty vyjížďky autem za město nejlépe na kopeček s krásným výhledem - nedávno jsem byl na jednom místě už potřetí, ale příště to bude jinam, protože to taky pořád člověka nebaví a musí se poznávat i jiná vychytaná místa
Takze ho povystrcim zase na povrch a az si v hlave srovnam myslenky, prispeju i ja . Doufam, ze nezapomenu...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
dobrý je to taky na nějaký přehradě, s kámošem na jednu jezdíme, tam si zajdem přímo do prostřed, zahulíme a koukáme dolů z té hrozné výšky, a nebo si stoupnem na druhou stranu k zábradlí a a jen tak pozorujem vlnky na vodě a posloucháme jak to hezky šplouchá
Rád hulim v létě u vody, po ¨špeku vždycky cítim zesíleně sluneční paprsky, pálí to o dost víc...a pak jen skočit do vody, zchladit se a znova se rozpalovat (a vypalovat:-))..a je dobrý doplňovat tekutiny...nějaký pivka nebo víno,ale to víno mě docela proplesklo - po dvou špekách a krabici červenýho jsem přeplavával s mladou takovou nádrž (pískovnu)...no nevim vůbec jak jsem to zvlád, normálně bych byl pěkně vyfluslej... a když jsem se na druhým konci vyplazil z vody,byl jsem uplně vydřenej...
Jinak tady u nás ve městě - v Klatovech máme pro-za-vyhulený už skoro všechny best místa, i v okolí, ale vždycky se nějaký nový , ještě lepší najde.
To já nejradši hulim u nás v DC u Labe v parku. Žádnej štres, stromy, voda a 3 minuty do hospůdky!
Taky je to dobrý na koleji, vyjet si někam do osmýho devátýho patra a vylízt si na balkon. Prostě miluju vyhlídky! Jakákoliv vyhlídka mi neni cizí.
Zdarec, El Macoun
Zdar,
2 Sativa, asi před 3 minutama mě napadlo založit zhruba podobny tema, no byls rychlejší, tak aspoň přidám svoji trošku do mlyna. My (ja a nejvěrnější z družiny ) hulíme v našem městečku v klubu, kde je přes tyden zavřeny, vždycky si zalezeme na bar, kde neni normalne pro lidi otevřeno, řekl bych takovej AZYL, nicmene vysoce pozitivni. Schvalne radsi neuvadim kde a jaky klubik protoze... dyť to znate, třeba Vosik by mohl vykladat, jak to pak vypada s navštěvama. takže hulte hezky někde v klidu, jak říkal můj šéf, co byl z Jamajky: Kuř co chceš, kde chceš a kdy chceš. Ale hlavně nenech nikoho ať tě chytí.
....Sem si právě přečetl to o tvým rybaření a musím říct že mám taky jednoho známýho, kterej ale nejdřív začal hulit a pak až začal jezdit na ryby. Jenomže on je sportovní rybář a všechno pouští pryč a tak tam prosedí celej den... no vyhulí třeba 8g nejakyho dobryho skunku Big Bud apod., vykali par piv a nejaky panaky a pak se vraci z ryb total regal. No ale ke cti mu budiž že na kamarady si čas udělá.
taky se pridam, sice jsem asi ctvrtej den na suchu, ale s tim asi nic neudelam:-(
mno, jak sem to tu cetla,tak od kazdyho trochu, taky rada zimu...prirodu, klidek a pohodicka:-) takovy nejaky zalezly mistecka v ty nasi stovezaty matce ...pro mne to ma venku osobne obrovskou nevyhodu, spojuju to s vencenim psa, takze az po prazskych planich pobezi pitbul a za nim na konci bude poletovat vysmata a nakalena divci, tak to sem ja:-))) prece ho chudaka nenecham doma.
labuz je to ale doma na balkonku v noci, pri svickach a spouste chalky, hezky se tam uvelebime v perinach, vyplenime lednicku, pritahnem repraky a muzem zacit.....to je mi pak putna,ze rano vstavam v sedum a du makat (nebo spis odsedet si osum hodin v nudny praci)
v pohodě je třeba zahulit na horách,když je inverze,teplíčko sluníčko.třeba jednou jsme dávali špeka na špičáku na šumavě na skále na úplném vrcholu,koukali na Alpy a žrali sváču... pohodička
zdravim
tak nejradeji hulim v dobry spolecnosti lidi=kamradi groweri jo a chodimek k nam do hospudky na kulec a fotbalek a tam to je docela sranda nebo spis bejvava a pak taky u nas u kostela je na kopci a paradni vyhled na vysocinu to je luxus ale nekdy si zakourim i sam a je to pohodicka nekdy ty lidi nepotrebuju a premejsli a to chodim po prirode a koumam mista kde by to slo a tak...
Samozřejmě vyhlídky a/nebo příroda, ty by u kouření neměly chybět. Jinak dost často kouříme oi naší páteční minizkoušce : kámoš přijede z intru, dem si trochu zaštrachat do zkušebny, já mám většinou s sebou nabaleno trochu vyvhytanýho žrádla, doštracháme, zahulíme, pustíme si nějakou vychytávku, žerem, posloucháme a konverzujeme. V sobotu už se ale koná regulérní zkouška s celym bandem. Takže v pátek zkuřebna, v sobotu zkušebna. A výborný je bejt někde v přírodě a vůbec nejlepší je objevit nějkaý hustý místo (např. minulej pátek sme byli v místním zasněženym kamenolomu, mezi tměa strojema a šutrama, úžasný). Nejlepší je ptorstě něco objevovat, ať už se jedná vo hustý místa, muziku a nebo myšlenky. K tomu mám trávu.
asi se shodnem, že nejlepší je to v klídku a na nějaký vyhlídce... kopce, hory, skály, rozhledny... z takovejch míst je toho hodně vidět a člověk se cítí skutečně HIGH!
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
ja strasne rad chodim za mesto na kopec, tak, aby som videl mesto pod sebou .. najlepsie ked uz je tma .. to je potom super pohul ..
alebo este v lete chodime s kamaratmi kusok od bytu za mesto k jazeru, kam si berieme bonga a snazime sa dostat do tranzu ... co sa nam aj dost dari ... najlepsie je zapalit ohen na brehu a bubnovat ... naposledy v lete, ked sme to robili dosli aj ludia , co sa kupali nedaleko a dost dobra zurka z toho bola nakoniec ) ...
Úplně nejlepší místo kde jsem kdy hulil bylo v Amsterodamu na ostrově Zeeburg za kampem na mostním pilíři co byl tak 20 m od břehu ale dalo se tam dobrodit a výsledek stál za to, měli jsme výhled na moře, loďě, fakt hustej most (to asi nevysvětlím ale všichni chápeme), další malé ostrůvky, vlny a hlavně NEPRŠELO tam :-°)
Vřele doporučuji :-°)
Absolutně největší vodvaz sem zažil minulej červen, kdy jsme si v 10ti lidech pronajali v Holandsku motorovou loď - byla to úplná bomba - ta loď byla 15 metrů dlouhá, 6 kajut, dvě koupelny s hajzlama, kuchyň, salon - no prostě nádhera. Fór byl v tom, že na řízení týhle krávy sme nepotřebovali žádný papíry!!! V prvním coffee shopu jsme natankovali a pak už to byla ta nejlepší týdenní jízda těch kanálech, kterou si dovedete představit. Třeba v Amstru - ulice jako je v Praze Vodičkova, 4 hodiny odpol. - auta, tramvaje, provoz jako kráva. A voni to na 5 minut všechno utnou a zvednou most, aby mohla projet jedna loď plná zhulenejch Čechů. V Praze by po vás házeli dlažky, ale tam na nás lidi normálně mávali. Bylo to fakt vrcholně hustý...!