Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » MÍSTO - kde nejraději hulíte, atmosféra, ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Monkeylover
Nový Člen

Karma uživatele Monkeylover - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

no dost to mám rád u někoho v bytě - nedávno to bylo u kámoše někdy kolem poledne, sluníčko svítilo, byt byl krásně prosvícený, okna otevřená a člověk poslouchal hudbu, sledoval ten šum ulice, prostě velmi oddechová příjemná chvíle
taky mám moc rád ty vyjížďky autem za město nejlépe na kopeček s krásným výhledem - nedávno jsem byl na jednom místě už potřetí, ale příště to bude jinam, protože to taky pořád člověka nebaví a musí se poznávat i jiná vychytaná místa

Monkeylover

Old Post 16-08-2001 v 23:45 PM
Monkeylover je offline   Profil uživatele Monkeylover   Find more posts by Monkeylover   Foto galerie člena Monkeylover   Click here to Send Monkeylover a Private Message   Add Monkeylover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Monkeylover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Dobry tema a ani jsem si ho nevsiml :(. Příspěvek č. 18

Takze ho povystrcim zase na povrch a az si v hlave srovnam myslenky, prispeju i ja . Doufam, ze nezapomenu...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 06-10-2002 v 21:53 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trabajo
Host

Příspěvek č. 19

dobrý je to taky na nějaký přehradě, s kámošem na jednu jezdíme, tam si zajdem přímo do prostřed, zahulíme a koukáme dolů z té hrozné výšky, a nebo si stoupnem na druhou stranu k zábradlí a a jen tak pozorujem vlnky na vodě a posloucháme jak to hezky šplouchá

Old Post 07-10-2002 v 08:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Rád hulim v létě u vody, po ¨špeku vždycky cítim zesíleně sluneční paprsky, pálí to o dost víc...a pak jen skočit do vody, zchladit se a znova se rozpalovat (a vypalovat:-))..a je dobrý doplňovat tekutiny...nějaký pivka nebo víno,ale to víno mě docela proplesklo - po dvou špekách a krabici červenýho jsem přeplavával s mladou takovou nádrž (pískovnu)...no nevim vůbec jak jsem to zvlád, normálně bych byl pěkně vyfluslej... a když jsem se na druhým konci vyplazil z vody,byl jsem uplně vydřenej...
Jinak tady u nás ve městě - v Klatovech máme pro-za-vyhulený už skoro všechny best místa, i v okolí, ale vždycky se nějaký nový , ještě lepší najde.

Old Post 07-10-2002 v 19:52 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Mates-CrazyHorse
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Mates-CrazyHorse - 63% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 21

To já nejradši hulim u nás v DC u Labe v parku. Žádnej štres, stromy, voda a 3 minuty do hospůdky!
Taky je to dobrý na koleji, vyjet si někam do osmýho devátýho patra a vylízt si na balkon. Prostě miluju vyhlídky! Jakákoliv vyhlídka mi neni cizí.
Zdarec, El Macoun

Matesák
až dolížu nanuka, tak vylížu Annu K.

Old Post 09-10-2002 v 10:56 AM
Mr.Mates-CrazyHorse je offline   Profil uživatele Mr.Mates-CrazyHorse   Find more posts by Mr.Mates-CrazyHorse   Foto galerie člena Mr.Mates-CrazyHorse   Click here to Send Mr.Mates-CrazyHorse a Private Message   Add Mr.Mates-CrazyHorse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roofer
Stálý Člen

Karma uživatele roofer - 0% Pěstitelská

Nápad Hele ze by na Groweru byla telepatie? Příspěvek č. 22

Zdar,
2 Sativa, asi před 3 minutama mě napadlo založit zhruba podobny tema, no byls rychlejší, tak aspoň přidám svoji trošku do mlyna. My (ja a nejvěrnější z družiny ) hulíme v našem městečku v klubu, kde je přes tyden zavřeny, vždycky si zalezeme na bar, kde neni normalne pro lidi otevřeno, řekl bych takovej AZYL, nicmene vysoce pozitivni. Schvalne radsi neuvadim kde a jaky klubik protoze... dyť to znate, třeba Vosik by mohl vykladat, jak to pak vypada s navštěvama. takže hulte hezky někde v klidu, jak říkal můj šéf, co byl z Jamajky: Kuř co chceš, kde chceš a kdy chceš. Ale hlavně nenech nikoho ať tě chytí.

Roofer the PEACEMAKER

Old Post 09-10-2002 v 13:08 PM
roofer je offline   Profil uživatele roofer   Find more posts by roofer   Foto galerie člena roofer   Click here to Send roofer a Private Message   Add roofer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
roofer
Stálý Člen

Karma uživatele roofer - 0% Pěstitelská

Sorry že to kouskuju , ale Sativo.... Příspěvek č. 23

....Sem si právě přečetl to o tvým rybaření a musím říct že mám taky jednoho známýho, kterej ale nejdřív začal hulit a pak až začal jezdit na ryby. Jenomže on je sportovní rybář a všechno pouští pryč a tak tam prosedí celej den... no vyhulí třeba 8g nejakyho dobryho skunku Big Bud apod., vykali par piv a nejaky panaky a pak se vraci z ryb total regal. No ale ke cti mu budiž že na kamarady si čas udělá.

Roofer the PEACEMAKER

Old Post 09-10-2002 v 13:14 PM
roofer je offline   Profil uživatele roofer   Find more posts by roofer   Foto galerie člena roofer   Click here to Send roofer a Private Message   Add roofer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janice24
Stálý Člen

Karma uživatele Janice24 - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 24

taky se pridam, sice jsem asi ctvrtej den na suchu, ale s tim asi nic neudelam:-(

mno, jak sem to tu cetla,tak od kazdyho trochu, taky rada zimu...prirodu, klidek a pohodicka:-) takovy nejaky zalezly mistecka v ty nasi stovezaty matce ...pro mne to ma venku osobne obrovskou nevyhodu, spojuju to s vencenim psa, takze az po prazskych planich pobezi pitbul a za nim na konci bude poletovat vysmata a nakalena divci, tak to sem ja:-))) prece ho chudaka nenecham doma.
labuz je to ale doma na balkonku v noci, pri svickach a spouste chalky, hezky se tam uvelebime v perinach, vyplenime lednicku, pritahnem repraky a muzem zacit.....to je mi pak putna,ze rano vstavam v sedum a du makat (nebo spis odsedet si osum hodin v nudny praci)

Old Post 09-10-2002 v 13:50 PM
Janice24 je offline   Profil uživatele Janice24   Find more posts by Janice24   Foto galerie člena Janice24   Click here to Send Janice24 a Private Message   Add Janice24 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistred
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 25

v pohodě je třeba zahulit na horách,když je inverze,teplíčko sluníčko.třeba jednou jsme dávali špeka na špičáku na šumavě na skále na úplném vrcholu,koukali na Alpy a žrali sváču... pohodička

Old Post 08-02-2004 v 12:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jumpp
Stálý Člen

Karma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% PěstitelskáKarma uživatele jumpp - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

zdravim
tak nejradeji hulim v dobry spolecnosti lidi=kamradi groweri jo a chodimek k nam do hospudky na kulec a fotbalek a tam to je docela sranda nebo spis bejvava a pak taky u nas u kostela je na kopci a paradni vyhled na vysocinu to je luxus ale nekdy si zakourim i sam a je to pohodicka nekdy ty lidi nepotrebuju a premejsli a to chodim po prirode a koumam mista kde by to slo a tak...

"i pad na hubu je pohyb dopredu"

Old Post 08-02-2004 v 16:55 PM
jumpp je offline   Profil uživatele jumpp   Find more posts by jumpp   Foto galerie člena jumpp   Click here to Send jumpp a Private Message   Add jumpp to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Samozřejmě vyhlídky a/nebo příroda, ty by u kouření neměly chybět. Jinak dost často kouříme oi naší páteční minizkoušce : kámoš přijede z intru, dem si trochu zaštrachat do zkušebny, já mám většinou s sebou nabaleno trochu vyvhytanýho žrádla, doštracháme, zahulíme, pustíme si nějakou vychytávku, žerem, posloucháme a konverzujeme. V sobotu už se ale koná regulérní zkouška s celym bandem. Takže v pátek zkuřebna, v sobotu zkušebna. A výborný je bejt někde v přírodě a vůbec nejlepší je objevit nějkaý hustý místo (např. minulej pátek sme byli v místním zasněženym kamenolomu, mezi tměa strojema a šutrama, úžasný). Nejlepší je ptorstě něco objevovat, ať už se jedná vo hustý místa, muziku a nebo myšlenky. K tomu mám trávu.

Old Post 08-02-2004 v 18:56 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

asi se shodnem, že nejlepší je to v klídku a na nějaký vyhlídce... kopce, hory, skály, rozhledny... z takovejch míst je toho hodně vidět a člověk se cítí skutečně HIGH!

je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk

Old Post 08-02-2004 v 18:57 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Registredanonym
Stálý Člen

Karma uživatele Registredanonym - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

hradby to je divny, hradby asi zere kde kdo

Old Post 08-02-2004 v 21:02 PM
Registredanonym je offline   Profil uživatele Registredanonym   Find more posts by Registredanonym   Foto galerie člena Registredanonym   Click here to Send Registredanonym a Private Message   Add Registredanonym to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaydee
Stálý Člen

Karma uživatele jaydee - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

vymakana otazka ..

ja strasne rad chodim za mesto na kopec, tak, aby som videl mesto pod sebou .. najlepsie ked uz je tma .. to je potom super pohul ..

alebo este v lete chodime s kamaratmi kusok od bytu za mesto k jazeru, kam si berieme bonga a snazime sa dostat do tranzu ... co sa nam aj dost dari ... najlepsie je zapalit ohen na brehu a bubnovat ... naposledy v lete, ked sme to robili dosli aj ludia , co sa kupali nedaleko a dost dobra zurka z toho bola nakoniec ) ...

Old Post 10-02-2004 v 12:55 PM
jaydee je offline   Profil uživatele jaydee   Find more posts by jaydee   Foto galerie člena jaydee   Click here to Send jaydee a Private Message   Add jaydee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Úplně nejlepší místo kde jsem kdy hulil bylo v Amsterodamu na ostrově Zeeburg za kampem na mostním pilíři co byl tak 20 m od břehu ale dalo se tam dobrodit a výsledek stál za to, měli jsme výhled na moře, loďě, fakt hustej most (to asi nevysvětlím ale všichni chápeme), další malé ostrůvky, vlny a hlavně NEPRŠELO tam :-°)
Vřele doporučuji :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 10-02-2004 v 19:40 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Absolutně největší vodvaz sem zažil minulej červen, kdy jsme si v 10ti lidech pronajali v Holandsku motorovou loď - byla to úplná bomba - ta loď byla 15 metrů dlouhá, 6 kajut, dvě koupelny s hajzlama, kuchyň, salon - no prostě nádhera. Fór byl v tom, že na řízení týhle krávy sme nepotřebovali žádný papíry!!! V prvním coffee shopu jsme natankovali a pak už to byla ta nejlepší týdenní jízda těch kanálech, kterou si dovedete představit. Třeba v Amstru - ulice jako je v Praze Vodičkova, 4 hodiny odpol. - auta, tramvaje, provoz jako kráva. A voni to na 5 minut všechno utnou a zvednou most, aby mohla projet jedna loď plná zhulenejch Čechů. V Praze by po vás házeli dlažky, ale tam na nás lidi normálně mávali. Bylo to fakt vrcholně hustý...!

Old Post 10-02-2004 v 20:21 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás