Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rayman Kup si biolit a poradne je stim vystrikejNee to je moc drastickyJa bejt na tvim miste tak ty kytky presadim nebo bych jim nejak(tem mravencum)zabranil pristup,ale otazka je jakMozna bys mohl kolem tech kytek udelat mini el.plot a postavit tam mravenci straz se samopalama
Tak tuto radu si nenech určitě zarámovat!! Biolit škodí kytkám!! Kamarád to udělal tím Biolitem a spálil si docela dost kyti!!
Tak sorry no!!Někdo něco řekne a pak něj je na každej nasranej!!Fakt bych rád věděl za co.......
keby sa vratili alebo nezdrhli vsetky tak daj okolo stonky lepiaci papier. Da sa kupit v growshope alebo si vystrihni pas tak 15x30cm namaz to lepidlom na krysy (to sa urcite najde) a daj o okolo stonky. Ked sa mravci budu chciet dostat k rastlinke musia cez to a prilepia sa - akurat ak by to boli nejake zmutovane lietajuce, konope zeruce a inteligentne mravce
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Na mravence=lepove pasy od firmy biocont laboratory...maj to fsude..hornbach, obi, bauhaus atd...
Das kolem stonku a mravneci ti tam nenatahaj msice
ale vite, co se mi ted stalo s mravencema...odtahali behem hodky pulku granuli proti slimejsum do mraveniste...dou potom jak divi..teda ty veci lesni... a napomahaj tak nevedomky slimejsum
Taky na ne existuje Ant killer dust...ale je to drsna chemka...daz jim to na cesticky...natahnout to do mravenista a probehne brutalni genocida...ja mravence neresim sem na ne hodnej...maximalne ty lepove pasy kvuli donaseni msici
14-05-2004 v 21:36 PM
lucasco Nový Člen
začal sem pěstovat venkz a nějak se mi do toho dostali mravenci co s tim???
ja mam ten isty problem. pozrite moj out. jeden kybel na strome z troch bol neobsadeny - bola tam len hlina s perlitom a teraz mam z toho mravenisko. ja tam skusim normalne zasadit kytku, myslim ze prezije. mravce aspon tymi chodbicami prevzdusnia podu. ale serie ma to ze mravce vylucuju kyselinu mravciu (ako ked obliznete steblo travy z mraveniska) a kyseliny zvysuju pH a kysla poda by uz rastlinke uskodila. odporucili mi tam nasypat sol, ze sa jej mravci nazeru a skapu, ale potom musime znova upravit pH. ale naco nicit prirodu peace
prej spolehlivý likvidátor mravenců jsou kvasnice s cukrem ale IMO mravenci kytkám neškodí a s tou kys. mravenčí to nebude nijak horké
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Zajimavy,letos to taky resim.Samozrejme je nechci vyhazovat byli tam driv a myslim ze nicemu neskodej.primo v kybli bych je ale mit nechtel,co az to budes prolejvat to asi pekne rychle zdekujou...to zkus nejdriv prolejt(viz rada od :FlickerBird)- parkrat a pak teprve zasad.
No ale bojim se aby jim nechutnali palicky spis nez korinky alisty to at si zdibicek ochutnaj:-)) ale ne moc...ma nekdo zkusenost MRAVENCIvsPALICE?!?
No tak ja mam ties problem s mraveneckama jeden truhlik sem musel normalne presadit bo ze spodu mi nalezlo asi cele mraveniste ces odtokove dire prve sem je sledoval voni mi muj drahej pudni mix kradli po zrnkax a casticex a dovazali si to na svoju kopku ale pak jim asi ruplo v bedni a pomysleli si ze naco to vlacit ked mozeme mat bydlo uz hotove tak ty stiplavi hajzlici si postavili bunkr v koxliku musel sem ho zobrat domov rastlinky opatrne vibrat aj s korenovim walom a pak sem zahlednul ze ix tam bolo mraki boly tam uz aj tie kukle ci co to je takove tie ix vajicka tak som umil cele korene s upravenou vodou a musel som nanovo namiesat podu,rastlinky som zase zasadil poradne prelial a soupnul do skrini zaleval sem Root Stimulatorom a o dyzden ze spodu sli nove korene tak soup zase von skrinu som odstavil tod vse tak ja len upozornujem ceho sou ty potvurky sxopny jako vim malej mozek malej rozum ale malej mravenec neni az tak hloupi jak se na prvni pohled zda tak davajte nato pozor cao
Ja mám zase takú skúsenosť, že keď bola rastlinka cca 30 cm vysoká, tak si pod ňou mravce spravili mravenisko. Nejako vedla, tak som sa pozrel o čo ide a mala obžratý koreň. Rastlinka uhynula.
Zkusil bych to mraveniště přemístit (pokuj je eště malé), nebo proti nim bojovat. Asi bych nedal rostlinku na pospas mravencům. Zkus se jich nějak zbavit a nenechávej to náhodě. Hodně štěstí v boji s mravencema.
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
Taky de o to jaký mravenci - lesní nechaj kytky bejt, ale čerňáci a zrzáci si můžou, když nebudou mít co jinýho pochutnat na kořenech, nebo respektive na bakteriích, co sou na nich a tím je poškoděj (kořeny ty bakterie potřebujou ke správnému fungování.
KOřeny můžou taky poškodit, když kořenový bal zakomponujou do svých podzemních staveb - co bude překážet v cestě překousnou...
A jak tu bylo zmíněno - mravenci jsou také pěstitelé mšic (zase ale ne lesní)- a takové mšice na palicích teda nic moc...