Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajimave tema...
jestli budu mit deti, tak bych rozhodne huleni netabuizoval ale taky bych nechtel sklouznout k takovemu "mily synu/dcero, musim si s tebou o necem promluvit..." (to bych se akorat ztrapnil - staci se podivat, jak reaguji pubertaci na takovy rozhovor o rozmnozovani/sexu ), castecne bych nechal iniciativu na decku
"podivej synu/dcero, neni to nadhera ?" (rozplyval bych se u otevrene skrine)
"je to moc pekny tati, ale co to vlastne je?"
pak bych vsecko trpelive vysvetlil...
no a az bych uznal za vhodne, nabidnul bych nejake mensi brcko atd atd...
Treba by k Vanocum dostal set "Postav si sam - Advanced Hydroponics for Kids (12+)"
No, vzhledem k tomu, ze je mi 31 let, tak vim, ze hulit budu do smrti. V soucasny frekvenci tak 1 krat do mesice asi do duchodu. V duchodu budu hulit podstatne casteji. Predpokladam, ze pred deckama nebudu muset nic tajit a budem pestovat spolu, az z toho budou mit rozum. Do ty doby nejaka milosrdna lez o te zvlastni komore doma a podivnejch kytkach v zahrade, se kterejma se tatik chodi mazlit. ))
Vlastne verim, ze za nejakejch 15 let budu snad pestovat uz v podstate legalne a vsichni budem vnimany podobne jako vinari a nebude potreba to nejak moc resit. Kdyz vidim posun za poslednich 10 let, tak jsem optimista. Jen musi vychcipat ti parchanti z KDU.
no já si i myslim že mě to fakt něgdy omrzí.....něgdy
každopádně vždycky když o nečem takovym přemejšim, třeba jako že kámoši a známý s kterejma chodim kalit budou za pár let fotříci a maminy......
já mam předpovězený 4 děti uuffff z toho jedny dvojčata (máme to v rodině a většinou je to prej o rod a na mě ted vycházi řada - nebo na bratra hehehe )
No já si myslím, že pokud jde v současné době udržet děti od alkoholu až do přiměřeného věku tak proč by to nemělo jít i s marihuanou? Já s hulením asi až do smrti nepřestanu a myslím si že moji potomci v tom budou pokračovat taky (možná). A můj osobní názor je ten že pokud se nehulí před dětma a vykašenej se před nima nebudete nijak ukazovat (hl u adolescentů by se ai hodně snížila autorita) tak to bude v poho a myslím si že s drogama začnou později než jejich vrstevníci, gor když já sám jsem abstinent a tabák nekouřím, jednou tejdně se zkouřit myslím že to jde urdžet dost dlouho v tajnosti :-°)