Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to bounty killer
no v tych odkazoch to je laicky vysvetlene aale stale to chce par rokov chcemie skus si to poriadne pozriet a potom sa pytat na to co ti je nejasne
No chodim nakupovat do jedný prodejny a tam maj mysli tyčinky se semínkama.Ale asi to makat nebude.To by si musel pozřít tak cca pět tun tyčinek.No a vo tom dělání toho thc tou chemijí tak to se mi moc nelíbí.Nemam rád chemiji mam rád hezky přírodní modely.Já ani těmahle svinstvama nehnojim.Jo je možný že to je lepší kytka ale já sem pro přírodu.Udělat thc určitě pujde ale naco.Na kof.Hnojim Slepičincema a kopřivama a je to mazec.Tak zdarry
V celém semínku thc není, to se nachází pouze na slupce a i tam je tak do 0.3 procent, ale při velkém množství cca několik set semen se dá udělet olej a ten dělá divy!!
heheh semena sa nehullia :-))
aspon dufam
inac olej a maslo z travy su velmi kvalitne a zdrave vyraba sa z technickej konope
ale urcite by sa dal ten olej upravit hasom:-)
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
1.) semínka
Počítám-li s hodnotami z Takerovyho odkazu, a s hodnotami minimální účinné dávky ( z Knihy o marihuane), tak ( pokud se nepletu) k tomu, abyste měli aspoň minimální high, což odpovídá příjmu cca 6miligramu THC) tak byste museli vykouřit 50 – 160g „drogových“ semínek ... pro intenzivní High ( 15mg THC) tedy asi 120 - 415g
Při konzumaci byste museli pro minimální High ( 30miligramu THC) sníst 240 – 830g „drogovych“ semínek, pro intenzivni High ( 70mg prijatého THC) ... půl až kilo a půl senínek ,... což myslim v porovnání se snídaňovou 200g dávkou müsli, je docela dost
Jinak si je ale můžete vyvařit v tuku a udělat si třeba to „Gotliebovo“ zákeřné bílé máslo ... pokud máte dost semen ...
Jó, btw: semínka i těch nejsilnějších odrůd lze důkladně zvrchu očistit , a pak neobshují už žádné THC ( teda podle toho meření z minulé stránky ano, ale na účinek v jídle by bylo potřeba 15 - 60kg semen )
... a pak je lze dát naklíčit, dělat z nich mouku, karbanátky, tofu, sýry, dezerty a dalších aspoň sto věcí ...
... a btw: konopná semínka obsahují všech osm esenciélních aminokyselin ( plus pár dalších), tedy jako maso! ... a využitelnost techto bílkovin je mnohem vyšší, než je tomu u bílkovin ze soji! ... a to nehledě na všechny další výživové, takřka léčivé, hodnoty konopných semínek !
... nu, více viz: kniha Konopí pro zdraví od Chrise Conrada, nebo jedna konopná, asi 400stránková konopná –zcela nepsychoaktivní- ( narozdíl do Vaříme s konopím) kuchařka, jejíž jméno si ale nepamatuju ...
2.) obsah THC v listech nekvetoucích rostlin
Je to tam! ... z listů ( hlavně vrchních)nekvetoucích rostlin bylo vždy to nejlepší máslo!
... maximálně krásně energický, povzbuzující efekt, jak jen z jídla může být
... pokud se to teda nezkazí dlouhým vařením másla - ale toto je už jen domněnka
Jinak eště k tomu obsahu THC v listech – už jsem to někde psal: Vzhledem k tomu, ze THC v rostline nekoluje, taxe asi po mesici tato hodnota v urcite casti rostliny ustali na urcite urovni a v novych castech rostlinky se pak jiz nezvysuje ( s vyjimkou kvetu samozrejme ) . Udajne je pomer v rozlozeni THC mezi kvety, listy ( ci stredni casti) a spodkem rostliny asi 6:3:1. Pricemz u silnejsich rostlin je rozdil mezi vrskem a nizsimi castmi vetsi.
No, a ucinek sila samcu se muze velmi lisit ( od sily treba 80% ku mnohem nizsi vzhledem k samicim..) .. i když kdo by dnes eště jedl samce?
Jinak mnozstvi potrebného suchého listí se u mne ze zkusenosti pohyboval nekde od 7g na cloveka ( u rok stare, slabe noname venkovky) po nejake mnozstvi listi cca 1g u rostlinek jako Northern light, ci Afgani..
Teoreticky jsem v minulosti vychazel z propoctu a odhadu sily rostliny, a toto jsem porovnaval s minimalnim uccinym mnozstvim THC. ( viz. výše) ... takže máslo jak má být
Tak snad už jen: GROW - seeds&green - ON!!!
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Naposledy upravil Galen Aldaron 18-07-2004 v 00:14 AM
Nevím přesně kdy to bylo - asi v únoru - kámošoj vybrali poliši byt kde měl kytiz a samozřejmě, že dělali rozbor - vdova 6 týdnů na květu měla 17%, ale neni to nijak divný - hodně se divil i on sám, když mu na řízkách, který nebyli ještě ani pořádně zakořeněný naměřili z LISTÍ 4% !!! Jinak dostal podmínku, všechno mu vzali - kytky, hnojiva, lampy... Ale jede znovu - sami mu prej řekli, že když nebude prodávat, tak OK. Navíc se dvouma z nich dal několikrát sklíčko. Jinak ani předtím neprodával akorát to bylo na bonz od někoho, kdo se nasral kvůli tomu, že sám měl problémy právě kvůli výrobě a prodeji... Jen se svezl... Jinak před týdnem přepínal na květ - WW, Shaman, AK-47, Passion a AK-47 na krokusu (vodlet...) to bude mít aspoň 30%...
k tomu syntetickému THC, jestli se někomu z Vás dostala do ruky kniha Marihuana - zakázaná medicína, je tam napsáno, že syntetické THC se ve státech podávalo jako lék místo marihuany, úřady prostě nechtěli vydávat naturální marihuanu KOMUKOLI, tak si vymysleli tohle, jenže samotné THC má hodně depresivní účinek, a ještě pár nežádoucíc. které to sou už nevim, ale v naturálním kouření je ještě jedna látka, která v tabletách chybí, ta blokuje nežádoucí účinky THC, marihuana byla uživateli, kteří ji užívali ze zdravotnch důvodů označena za "nejúčinnější antidepresivum bez nežádoucích účinků"
myslíš CBD ?
Ale já myslel, že je to obráceně. Tj., že THC je euforický a CBD je sedavý (ale daleko účinnější)
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.