Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to sufan: no, je pravda, že kdybych tu desku udělal raději z plastu, bylo by to asi lepší. Ale po ruce byla jen dřevotříska.... Pokud se mi ale přece jen podaří sehnat nějakou tu plastovou desku - předělám to...
Jinak - jsem teď už od pátku na chaloupce, takže se těším na zítřejší návrat ke kytišškám (jsem docela zvědavej, o kolik za ten víkend povyjedou).....
Bohužel jsem nestihl vyfotit kytí s vypnutým sodíkem... Snad příště...
2 Bambulion+Bohour: měl jsem dát na vaše slova pánové a přepnout hned, jak jste radili. Zdá se, že mi to trochu přerostlo. Nicméně - mám stále ještě nějakou rezervu, takže to snad nebude tak hrozný...
2 sufan+Bohour: No, ona ta fotka asi trochu zkresluje (asi zapnutým sodíkem). Kořeny jsou skoro bílý a žádný slizký, plesnivý sr.čky už na nich naštěstí nejsou. Možná je ta barva kořenů způsobená tím, že roztok má, jak píše Bohour, takovou "rezavou" barvu. To je ale daný třetí složkou (Micro) od AH. Koncentrát micra je hustej a tmavě červenej...
Jak je vidět na druhý fotce, stále mám ještě nějakou tu rezervu (co se týče výšky). Kytí jsou teď 65cm vysoký a nějak tak bych rád, aby už tak zůstaky... Jen jsem zvědavej, jak kvalitní budou i ty spodnější paldy...
Nevěděl by někdo, co přesně se mi to objevilo na listech? Mám takovej divnej pocit, že by mohlo jít o plíseň, proto jsem pro jistotu aplikoval postřik Polyversem. Ale pokud by někdo věděl přesně, budu vděčnej za radu...
Podmínky jsou optimální:
teplota: 28C
vlhkost: 45%
Ahááá. Včera mi to při uploadu vyhodilo nějakou chybu v databázi, tak jsem to zavřel. Příspěvky se ale zobrazily. Tak tady je ten obrázek listu. Pokud někdo ví, podělte se o zkušenosti, prosím...
to janiiis
psal jsi, ze kytky zacinaji neskutecne vonet
Ja jsem na overgrow cetl, ze NL je odruda, ktera ma ze vsech nejslabsi vuni v dobe kveteni.
Voni tedy min nez jine nebo ne?Pozoroval jste nekdo tuhle vlastnost u NL?
2 čáryfuk: Já po svý druhý sklizni nemůžu ještě porovnat, zda je ta vůně hodně nebo málo intenzivní. Asi určitě voní míň než Nebula, ale přesto mi přijde, že voní dost. Bez pacháče bych tu sklizeň určitě nedal...
Polyversum úspěšně aplikováno. Původně jsem měl trochu obavy z postřiku v květu, abych pak s NL nehulil nějakou houbu, co sice sežere plíseň, ale v konečným důsledku i plíce...
Tak jsem se rozhodl, že po této sklizni načas přeruším pěstění (asi tak do podzimu) a mezitím zkusím rozjet nějakou matkárnu. Sice ještě nevím, kam ji v tom malým bytě uskladním, ale když se našlo místo na velkou skříň, tak by to snad neměl být problém...