Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no hlavne by bolo fajn skontaktovat sa s ludmi ktori sa tymto zaoberaju dlhsie a hlbsie a ktori su urcite v problematike na vyssej urovni ako my tuna..
Hladam cesty a useky, ako spokojnosti vyjst v ustrety.
inak ak by ste mali dobre nalepky tak by sa mozno dala spravit jedna vec ako by si zarobili sami na seba. ale nejdem to zatial konkretizovat pokial sa to nepohne trosku dopredu
citace:
Původní příspěvek od HeRB no hlavne by bolo fajn skontaktovat sa s ludmi ktori sa tymto zaoberaju dlhsie a hlbsie a ktori su urcite v problematike na vyssej urovni ako my tuna..
to ze si teraz v niecom zaciatocnik neznamena ze sa nemozes zlepsit aj bez pomoci lepsich, najma ked to vyzera tak ze oni su uz mimo hru (inak si neviem vysvetlit preco sa nic nedeje ani na ich webe)
Inak.. mohli by sme sa aspon zhodnut co na tich stickoch vlastne chceme... teda text... a potom to moze niekto uz len trosicku graficky dotvorit... Myslim, ze by to nemalo byt nic svetaborneho... teda nie nieco ako legalize cannabis.. a pod. , To by asi malo skor negativny vpliv... (no negativny, no...)... tha taq....
taq sem nieco poslite... ja mam momentalne v hlave dost prazdno
spsemi
EDIT> ak zamakame.. taq to stihneme do jesene a mozeme sklidit bez strachu heh
uz som si stiahol nejake motivy, ktore graficky upravim...do terminu ktory som slubil som to uz nestihol ( ale neva aj tak sa teraz ocakavaju dazde takze stickovat sa bude aktivne asi az od maja )...
ked sa vam chce mozte aj vy spravit dake navrhy aby sme to mali pestrejsie
,,legalize cannabis" nehrozi ked uz tak ,,chceme dekriminalizaciu " ...v podstate fakt staci nieco jednoduche a daky slogan k tomu ( v prvej osobe mnozneho cisla )...
ja s dakymi kamosmi sa postarame o blavu...a jasan-bude to ciernobiele, format si uz da kazdi aky chce...ja totiz robim sticky vzdy vo velkom rozlisku....
No bolo by fajn dat dam neake heslo, nieco jednoduche ale take co ludom aj nieco povie, aby sa zamysleli. Najlepsie vyvratenie neakeho mytu ci predsudku
hlavne nejaké odkazi na net ale tu ide o to presvedčiť nejakých staršich ludi aby si to pozreli nejaké 15 r deti nam kkt pomôžu ja by som vytlačil to čo je na gafore a niečo pre tych viac vyznamných ludí a rovno do bim niekde na stanice niekde do mestského uradu na policiu hx už plkam bludy
herb// absolutnwe suhlasim.. taq si skusme potrapit hlavicky...
Dr*Skunk.. na to0m gafore nic nemozem najst.. hod sem pls link...
o tych detoch nmash recht... a deti pritahuje hlavne preflaknuty obrazok listu, popruipade rasta zo spekom....
no take hlavne myty su v knihe marihuana myty a fakta aj tuna na nete http://www.bushka.cz/ganjaweb/clanek7.html
tak podla mna je najzavaznejsi myt, ze marihuana je branou k tvrdym drogam ale tak to by bolo fakt na dlhe vysvetlovanie no a potom si myslim ze dalsi myt je ze marihuana je navykova tak nieco stym by sa mozno dalo spravit
no a dalej by bolo fajn keby na tej stickery bol aj odkaz na nejaku www stranku pretoze clovek si len pozrie nalepku a mozno sa zamysli ale tak keby nahodou chcel vediet nieco viac tak nema ako lebo asi neviem kde hladat, lenze my asi ziadnu vlastnu stranku nemame a neviem aka ina by sa tam dala dat. takze tak
pocuj HeRB....stickami urcite nechceme spravit dieru do sveta ( resp. do slovenska ) tak si myslim, ze staci spravit par navrhou ( hociakych jednoduchych ) a ked sa to rozbehne ( to jest ze sa budu naozaj aj lepit a kazdi lepič bude pravidelne podavat stastiky nalepenych stickov ) tak potom mozme mat aj vyssie ambicie...nastastie ja som viac optimista ako realista tak verim, ze nejaka propaganda mozno aj k niecomu bude
Ludia z dedin by to mohli dat medzi farske oznami v kostole a na kulturak a do hospody to bude asi všecko (a na zastavku) buhehe už lepim a ešte nemam čo buhehe
pre doktora skero : keby som to lepikl vo svojej obci, taq by "obyvatelia" hned vedeli kto to lepil a vysluzil by som si opovrhovanie.. mozno by sa do toho obuli miestne ucitelky zo ZS a v pohostinstve by po mne vykrikovali ozrani kadajake p**oviny.... Ale lepit sa bude.... A dufam vo velkom....