Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím přátelé zeleného údolí Koukám, zajímavé odrůdy se letos budou pěstovat.
Já plánuji letos podruhé sázet a poprvé se jedná o kvalitní semena ze seedbanky.
Nejvíc se těším na Santa Marta Haze od Seedstockers, mam tu od nich ještě Super Skunk a Sticky Fingers myslim, třetím modelem si nejsem teď jista, ještě jsou semena schovaná. Pak tu mam Big Bang Auto a Holy Punch fem. od GreenHouseSeeds a Surprise mix Auto/Femi/Regular od Dutch Passion a modlím se, aby mezi semeny byla schovaná i krasotinka Frisian Duck. Nech se zelená https://i.imgur.com/E5pLLwG.jpg
Mám v pláne tohto roku prvý krát skúsiť AF odrody - vybral som si 4 odrody, z každej po jednu rastlinu. Voľba padla na najväčšie klasiky a rivalov zároveň - Mazar a Think Different, ktorým budú robiť spoločnosť Brooklyn Sunrise a Royal Queen Solomatic CBD.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s autofower semeny od Fair seeds? Letos jsem koupil Auto Big Evil XXL a Auto Magnum Plus, tak jestli od toho můžu něco čekat.. Jinak k nim osvědčený Auto Mazar.
Původní příspěvek od dva-tři Letos mám Easy Bud od royalqueenseeds a Critikal od sensiseeds
Edit: má někdo zkušenosti s royalqueenseeds? Zkouším to poprvé, tak uvidime
Já jel minulý rok Royal Dwarfy od RQS měl jsem jich 5 ks z toho 2 v inu, co se týče klíčivostí tak na tom byli nejlépe měl jsem ještě Dutch passion a FastBuds, následně pak jely všechny hezky stejně akorát pak ve výsledku tam byli vidět 2 genetiky, kdy jedna měla naprosto kamenný palice s 2x větším výnosem, ale ne tak dobrou chutí (vůně a chuť lesní plody) a ta druhá měla vzdušnější palice zbarvily se do fialova a měla hodně citrusovou chuť a vůni, ta byla za mě lepší požitkem. Tady je foto v inu před kousou vzadu jsou ty lesní plody a vpředu ten citrus (venku se zbarvil totálně do fialova včetně všech listů)