Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, muze mi někdo poradit? Dostal se mi do ruky predradnik 750W s dost pro mne netipickym schématem zapojeni. Muze mi někdo srozumitelne jak pro blbce napsat, jak ho zapojit? Diky.
koupil jsem si na odtah ventilátor VKO 100 a mám doma kabel kde sou tři dráty (hnědý, modrý a zelenožlutý).
Můžu ho použít taky? Jestli ano, tak co potom s tím zelenožlutým? Nebo musím mít jenom ten kabel kde je hnědý a modrý drát?
Dík.
Custe napadlo na privod do boxu dat ventilátor standard nízkohlukový jak se davaj na wc.. ale nwm jestli ho muzu normalne zapojit do flexo kabelu nevite plz?
stačí kus jakéhokoli kabelu / nejlépe však měděného /... základ fáze ( hnědej, občas černej ) Nulák / modrej /.. zelenožlutej - Zem.. nemusí být zapojen ale je to lepší jak z bezpečnosti tak k ochraně elektrické věci. Většinou ho zapojíte na vnější obal / kamkoli KDE NEHROZÍ styk s fázý či nulákem / u předřadníku to býva na šroub který drží vrchní kryt..
------------------------------------------------------------------------------------------
A ano pokud máš tím flexo kabelem namysli ohebnej dvou linkáč
vyfoť zapalovač tak, aby šlo vidět schéma na něm.
Ad tlumivka - žlutozelený máš imho připojený na plast. Měl bys být připojený na kovovou část tlumivky zbavenou laku, např vedle čokolády je očko pro přichycení. prostrč šroub a drát chytni pod něj
Druhý žutozelený v čokoládě s modrým, ten jde předpokládám k patici výbojky
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Ahoj, mohl by mi někdo poradit se zapojením přepínače na ventilátor? Z toho schématu jsem uplně zmatenej. Je to normální trojpřepínač (I,0,II) pomalu, vypnuto, rychle. Jedná se o tenhle spínač http://www.gme.cz/p-c1570ab-ioii-p631-260
Odpověď - nijak.
To, co máš, je přepínač mezi 2 obvody. Buď je sepnutý jeden, žádný, nebo druhý. Nijak ti to regulovat otáčky ventilátoru nebude. Leda bys měl 2 ventilátory - jeden silnější a druhý slabší :-)
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od Hanyz Odpověď - nijak.
To, co máš, je přepínač mezi 2 obvody. Buď je sepnutý jeden, žádný, nebo druhý. Nijak ti to regulovat otáčky ventilátoru nebude. Leda bys měl 2 ventilátory - jeden silnější a druhý slabší :-)
Hmm tak to jsem nechtěl slyšet, ale díky
Mohl bys mi prosim říct teda jak to mam v tomhle zapojit aby to jelo aspon pořád na max? Z toho schématu to fakt nechápu a vždycky mi to budto nejede vůbec a nebo na MIN