Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejlepši je po jointech neco delat to je jedno co co me zrovna napadne..pac to je pak mrte vykyd kdyz nekde sedim..a kdyz uz vykydnout tak s nakou rozbijejici hudbou v uších..
já si rád zapálím cíčko, ikdyž normálně nekouřím, pak samozřejmě fotbálek a strašně ujíždím na různých stresových situacích, třeba když dohulíme a přijde nějaká návštěva něco řešit...nejlepší hulení je na vyhlídce
Pro mě se celá tahle věc odvíjí od toho kde a s kým se hulí
když je víc lidí tak většinou nakej filmek, společenská hra, muzika, diskuze atd....
když jsem sám tak se zmaštěnost snažim něják využít takže si kreslim, premejšlim, tvořim od věci není ani procházka se psem občas se na ní zaseknu i na několik hodin...
to ja mam taky rad prochazky prirodou .. a navic mam 5 mnesicni fenku takze mi to zprijemnuje..... ale nocni zivot... ten ja mam rad spis v hospodách... kde nás je dost... popovidam si s kazdym o cem potrebuju... zahraju fotbalek.... pívo atd.... (sex si osobne proziju uplne jinak kdys jsem zhulenej nes bez thc,nerikam vic ale jinak)
ked som vonkus kamosmi tak kecam alebo ak som moc zkureny tak len tak pozeram do blba
ale ked som doma tak vzdy idem na tuto stranku nevem preco ale strasne dobre sa mi to cita ked som speceny 8)
Původní příspěvek od knizeRohan Sexík zhulenej je v pohodě, člověku se pak dobře spí, odpočívá... Ze všeho nejraději si ale bubnuju s taneční muzikou nebo když je s kým, tak v partě lidí...Ještě mě taky hodně dostává psát texty po špeku nebo zkoušet s kapelou, myslím, že ganja velkým způsobem podporuje tvůrčí invenci a pro mě to je jedna z jejich nejlepších vlastností...tak Bum,Bum
Strašně rád hraju s kapelkou zhulenej. Líp pak cejtim rytmus a i když trochu ztrácim koordinaci, tak výsledek je většinou lepší. Člověk je pak v hudbě takovej odvázanější. Kdyby se mnou tohle Mj nedělala, tak si asi o hulení myslim, že je nahovno.
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
mojich top 5....
5. pozerať film (pulp fiction, vtedy v Mexiku,...)
4. počúvať hudbu (najlepšie koncerty a live vystúpenia....)
3. hrat sa hry na PC (volant a RACE 07)
2. šport (squash, tenis, motokáry,....)
1. sex
V poslední době to je Pendulum tak hlasitě,jak to uši vydrží a do toho hrát Quake 3 arena. Uplně šílený zážitek a vždycky se u PC střídáme....
Nebo jak už bylo řečeno,výhledy do krajiny. Třeba nedávno u nás v Beskydech na Javorovém Vrchu,ůžasný výhled na každou stranu a jen sme čuměli a debatovali jak je to ve skutečnosti s Bohem A pak ta jízda na kole po horách...