Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec , přikládám snímky.
1)Šumava pod sněhem
2)Krmelec v bučině (opravdu na krasném místě))
3)Pověstně známá Macocha )CHKO Moravský kras) a snímek pocházející z horního můstku, je to jen částečný záběr do propasti, Macocha má hloubku krásných pouhopouhých 138 metrů, vidíte , jak nízko podemnou se nachází dolní můstek a jak nízko je propast ještě pod ním, protéká tam říčka a slézt to dolů, to musí stát za to,heh. Bohužel si toto místo u nás s oblibou vyhledávají sebevrazi (často) a skáčou to z horního můstku. Prasata. Pokud se tam vydáte , doporučuju v pozdních hodinách ve všední den, pokud se chcete vyhnout turistům.
4)Krmítko ( letos ani nebylo třeba moc přikrmovat) Dlask tlustozobý, Zvonek zelený, ten co není vidět Stehlík obecný
5)Vskutku luxusní skleník na hradě Veveří
...dodatek: přikládám ještě znovu ten krmelec, zas nesrovnalost, tak to není v pořadí + přikládám makro oběda,hehe, panenka, dobrou chuť
No, já sice žádný foťák pro sebe nepořizoval, ale zato jsem dostal ke kartonu cigaret nedávno webcam. na normální focení total shit, ovšemkdyž mi vypad z rukou, podařilo se mu tohle... hehe...
Kdo uhodne motiv, vyhrává zájezd do Dioptry
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.