Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od MoNgUeSt zdar chtěl bych se zeptat jestli jsem to dobře střihnul na FIM, díky za odpověď a za rady,
podle mě jsi to mohl štípnout ještě trošku níž, ale není to fakt dobře vidět, takže to ber spíš s nadhledem a počkej si co to udělá. Každopádně GL......
ahojte mam rastlinku staru odvykličenia cca 2 tyždne a 4 poschodie som sa snažil strihnuť ,,FIM" chcem sa spytať za kolko by to mohlo uakazať nove vetvičky?? bo už 3 den zatial nič nemohol sa tym zastaviť rast??? dík
Ahoj. Každým zastrihnutím rastliny sa trochu spomalí (nie zastaví) rast. Musí zaceliť ranu a podporiť rasť nových vetvičiek - spamätať sa z neprirodzeného rastu. Počkaj ešte pár dní, o chvíľku začnú rásť.
prosím vás potrebujem radu rastlinka je od zastrihnutia prestne tyžden a nejavy žiadne naznaky novych vetiev už začali rasť odstrihnute listy ale určite som zasiahol aj hlavnu stonku takže aspon tie dve vetvy by som čakal ale stale nič a tyžden sa mi zda byť už dlha doba prikladam foto možte mi niekto poradiť čo stym? či to mam strihnuť radšej o poschodie nižšie ale už klasickym strihnutim alebo ešťe tyžden počkať čo stoho vyrastie??? dakujem...
Ešte by som chvíľku počkať, vyzerá to zatiaľ na dobrý zástrih. Musí sa ukázať, čo z toho "zhluku" nových lístkov a vetvičiek vyrastie. Počkaj pár dní a keď nič, vyskúšaj znova FIM, zhruba v jednej tretine až jednej polovici na mieste pôvodného zastrihnutia.
2 MoNgUeSt:
Zdá sa mi, že sa FIM veľmi nevydaril. Akoby vyrastali iba zastrihnuté lístky a pôvodné vetvičky. Skús ešte fotku rastliny natočenej o 90 °, možno bude vidieť viac.
Zdar všichni... Tak mě napadlo. Myslíte si, že výsledek FIMu je ovlivněnej Tim jak je rostlina v ten moment silná?
Jako třeba když je tejden pod mrakem, tak myslíte si, že by vyhodila míň větviček, než kdyby bylo slunečno?
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste