Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ok, pokusím se ti vysvětlit, jak jsem to dělal já s milarem, třeba to tak půjde i tobě. Takže: nastříhat fólii na rozměr stěn ! Od každé strany odečti 2-4cm, nastrihej menší kousky pásky. Pak postupně po jedné stěně- přiložit fólii ke stěně, v rohách přilep, zas !! ať je co nejvíc napnutá - lepší dělat ve 2 lidech, pak přilep sem tam i podél stěn. Takhle všechny strany. Pak už je to těžší. Natrhat pásku na délku fólie, jakoby přeložit - udělat takové korýtko, a vložit podél fólie do rohů, samozřejmě musíš folii přilepit i nahoře a dole. Nakonec můžeš na prostředky stěn použít k uchycení ty napínáčky. Snad mě pochopíš 😉 pokusím se vložit i foto ode mě 😉
Pítr
Jo a používal jsem šedivou pásku, takovou pevnou. Ale určitě nebude problém ji pak přelepit stříbrnou nebo hliníkovou
Zdravím, věděl by někdo prosím, co je to za odrazovou fólii na stěnách v tomto threadu? Doporučuji shlédnout ten thread v odkazu, je to odkaz na velmi velmi ukázkové kolo
PS: V tom threadu se zmiňuje matkař Harry a odrůda Casey Jones? Říká něco z toho někomu? Je to už trochu starší thread
Zdat, to vypada ma mylar folii, je to takovej hod e lesklej alobal a kdyz na to posvotit , je jak zrcadlo ,ale dle.me neni moc dobra pokud chces kupovat.
Ja vyzkousel dost folii a nakonec sem skoncil u orca folie a menit nebudu.
Původní příspěvek od Hugito nejlepší folie diamantová + lepidlo na poliš drží na všem
Ty jsi 26. 10 . 2017 psal ze si zacatecnik, postavil sis svuj prvni box a troufas si doporucovat ktera folie je nejkvalitnejsi ? Tak to asi strham orcu a nalepim znova diamantovku cece.
Jestli používá s sem tam nejakej postřik, tak počkej jak ta diamantovka bude vypadat. Flekaty a bez šance vyčistit, orca čištění, odraz, rozptyl a kvalita materiálu je prostě top.