Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teď jsme byli na roadtripu po Evropě.. Holandsko, Francie a tak...
1-4/Amsterodam
5/Naarden
6/Kočka co spala vedle mě v jednom coffee shopu
7/Mučenka, co jim v Holandsku kvůli přímořskýmu klimatu nevymrzá.. představte si bydlet v hausbótu na Amstelu, jezdit všude na kole, na terase pěstovat a vstupní dveře mít porostlý mučenkou... a to ještě zdaleka neni všechno...Holandsko je velmi zajímavá země v každym ohledu, vůbec nejde jenom o cannabis
jak to tak vypadá s tím globálním změnem klimatu asi za chfilu bude v háji.Škoda.Je nás ale dost, abychom vytvořili nový liberální pokračovací rozvíjející mnohonárodnostní stát a pokračovali v započatém díle, voni tu stejně nějací emigrujou před příchozí vodou,tak toho musíme využít !Přejmenujem Čechy na Konopiště ..Vlajka je jasná,v bílém poli přibyde zelený lístek,místo bory šumí po skalinách se bude zpívat tráva šumí....No a Groweři samosebou NA HRAD !
Tohle jsem našel ve čtvrtek, když jsem na balkóně degustoval sklizeň.. nejmenší ulita co jsem kdy viděl...(bohužel nemám takovou techniku, aby ta fotka byla celá doostřená)
tak koukám, že přibyla spousta nových fotek... Gustav a Hempcultivator extra respect, moc pekny fotky, zvlast to Holandsko, jak tam treba ti dedci sedi u kofiku... jo to byly casy...
pridavam fotky ze Slovenska, z brnenskych protestu proti pol. brutalite a okno z Pernstejna
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
dík thehempcultivator: přiomněl jsi mi krásné časy strávené v holanské monarchii a inspiroval k fotkám z tohoto výletu-peněz moc nemám a díky panu Hoffmannovi nemusím přes celou Evropu