Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Bárt,mohu se zeptat čím to hnojíš,že ti to tak ovlivňuje pH?Já to hnojím Hesi a Biobizzem a vždy i při plné dávce pH klesne ze 6.3 na 6.2,někdy ani to ne. Před tím jsem měl taky ty kapky,a je to poměrně dosti nepřesné,spíše tak orientační,teď když mám digitální měřič je to o něčem jiném.Díky za odpověď.
co říkate na ten můj problém? Nikdo neví ?? PH neměřím, tak nevím jaké muže být, ale mám kytky v zemi a v květinačích a dělají to všechny a dole žloutnou listi(po krajích mají hněde jako by opálené), asi jak říkal ta houbova nemoc. Myslíte, že ona by mohla i za ty vršky ? Blbost že? Díky
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Původní příspěvek od Aladin Zdravím Bárt,mohu se zeptat čím to hnojíš,že ti to tak ovlivňuje pH?Já to hnojím Hesi a Biobizzem a vždy i při plné dávce pH klesne ze 6.3 na 6.2,někdy ani to ne. Před tím jsem měl taky ty kapky,a je to poměrně dosti nepřesné,spíše tak orientační,teď když mám digitální měřič je to o něčem jiném.Díky za odpověď.
Tos mě asi nepochopil, psal jsem, že když namícháš hnojivo pro prcky a tam dávám okolo ec 0,5 , tak musíš ještě snížit přípravkem PH- na PH 5,8 + - , ale to je vlastnost všech hnojiv, že ti nesrovná PH při malé koncentraci EC. Proto když mícháš malou koncentraci a musíš upravit PH, tak se stane celkem lehce, že to neseřídíš přesně kapkami.
Jinak při plné koncentraci snad všechny hnojiva upraví správně PH na 5,8 +- .
Zdravím, mám problém s listy, chci se zeptat, jestli tu někdo nemá už s tímhle zkušenosti. Jedu 400W ve hlíně, ph 5,8, hnojím Bio flores od biocanna, mám 2 větráky a odtah 360m3. Listy žloutnou od spodu rostlinky, od poloviny dolů jsou skoro všechny listy žlutý. Pár listů žloutne už i u vrcholků. Prosím o radu....
Zdravim chlapi, žádám o radu... Velká čás listí mi vypadá jak cedník, jestli ste se s tím už někdo setkla prosim o radu.... jestli nějakej hmyz, půda nebo tak..... Předem díky... Fotky kdyžtak do uploaduju.
Původní příspěvek od Tommy77 Zdravím, mám problém s listy, chci se zeptat, jestli tu někdo nemá už s tímhle zkušenosti. Jedu 400W ve hlíně, ph 5,8, hnojím Bio flores od biocanna, mám 2 větráky a odtah 360m3. Listy žloutnou od spodu rostlinky, od poloviny dolů jsou skoro všechny listy žlutý. Pár listů žloutne už i u vrcholků. Prosím o radu....
Původní příspěvek od Tommy77 Zdravím, mám problém s listy, chci se zeptat, jestli tu někdo nemá už s tímhle zkušenosti. Jedu 400W ve hlíně, ph 5,8, hnojím Bio flores od biocanna, mám 2 větráky a odtah 360m3. Listy žloutnou od spodu rostlinky, od poloviny dolů jsou skoro všechny listy žlutý. Pár listů žloutne už i u vrcholků. Prosím o radu....
Nazdar chlapi, tak jsem po dlouhe dobe bez mikroskopu zjistil, že ty kyticky mam opravdu něčím napadené..Proto se mi svíjí to listí nahoře asi. koukněte prosím co to je z listu, který je napaden, je jen pavučinka, zežrali jakoby vše na listu Diky moc chlapi !
foto 1. - nějak mi žloutnou listy na dvou kytkách. ale pomalu
foto 2. - to je ono něčím napadenééé, list průhledny na 50%
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
a na měření PH jsou nějaké kapky ? jak je to přesné? Ten měřič PH je drahý, ale jestli ty kapky jsou na nic, tak si ho koupím. A kdyby se našel nějaký šikovný zahradník outdoor man tak ať mi poradí, jakým hnojivem hnojí.. A všech se ptám - existuje něco na úpravu PH ? Díky
Travojed-
Na úpravu pH existuje pH-,nebo+,mě osobně stačí jen to - ,jelikož tu mám vodu co má 7,8 atd. Na snižování se dá použít i citronka,atd. Podívej se do FAQ. No a těmi kapkami,jako jde to s nimi,ale jen tak orientačně,s digitálním je to opravdu něco jiného,ale zase na druhou stranu nemá cenu do toho vrážet 1000kč. Já si to koupil jen kvůli tomu, že jsme to kupovali s kámošem na půl i s EC metrem a pH- za 500kč což je směšná cena.
Ok jedu pro to PH +/- a sehnat měření, kamarádi jak já vám pak napíšu v jakém PH to "mělo" růst, tak vám hned dojde proč mit ozdechá určitě ale prosím co ten průhledný sežraný list? Papaji rychle potvory ! Díky
Původní příspěvek od Travojed Nazdar chlapi, tak jsem po dlouhe dobe bez mikroskopu zjistil, že ty kyticky mam opravdu něčím napadené..Proto se mi svíjí to listí nahoře asi. koukněte prosím co to je z listu, který je napaden, je jen pavučinka, zežrali jakoby vše na listu Diky moc chlapi !
foto 1. - nějak mi žloutnou listy na dvou kytkách. ale pomalu
foto 2. - to je ono něčím napadenééé, list průhledny na 50%
Hlava díky, bude mi stačit tedy také toto ? http://www.growmarket.cz/produkt/omite-30wp-2x5g a jsou to na 100% svilušky ? V tom topiku se toho vyčtu, když už je to tak nepřehlednééé.. Díky moc, jsi vpoho a radíš velice dobře!
Prosím všechny, nemám měřič PH a chci se zeptat, když zalévám dešťovou vodou, jaké má ona PH ? Ať vím tedy jestli ubrat nebo přidat. Díky
Pouzivej EDIT/DELETE , dík Hlava
Omitem zabiješ všechno tak to bude jedno jestli to jsou svilušky nebo ne , je to chemka , tamto jak je v odkazech je bio a da se to strikat i pred sklizní , je to na tobě ,
pH je pokazdy jina , na to potrebuješ měřák . To je vše .