Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 273

Hulim protože je potom lepší nálada a hned se potom uklidním a je mi vše fuk a vše mě připadá směšný!

Old Post 04-12-2007 v 14:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šafi
Stálý Člen

Karma uživatele Šafi - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Hulim protože ukončit cyklus růstu, květu a sušení tím že bych to vyhodil mi připadá hloupé...no a pěstování dělá člověka šťastným...
Taky rád balim špeky, rád kouřim s kamarádama, rád ochutnávám, rád vychutnávám, rád prožívám, rád poslouchám...
Našlo by se toho hodně...

...zkušenosti získáváme postřehy a radami...proto Grower.cz

Old Post 04-12-2007 v 15:33 PM
Šafi je offline   Profil uživatele Šafi   Find more posts by Šafi   Foto galerie člena Šafi   Click here to Send Šafi a Private Message   Add Šafi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 275

hulim protoze mi to chutna a libi se mi ten stav ten je proste nezamenitelnej

Old Post 16-11-2008 v 21:55 PM
c0ga
Stálý Člen

Karma uživatele c0ga - 1% PěstitelskáKarma uživatele c0ga - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Pac mi to chutna a libej se mi ty stavy a jinak vesmes nemam co delat :p pres tyden skola/praxe .. ale co o vikendu ? respektive se od kazdy nedele teším na další patek

Old Post 17-11-2008 v 20:39 PM
c0ga je offline   Profil uživatele c0ga   Find more posts by c0ga   Foto galerie člena c0ga   Click here to Send c0ga a Private Message   Add c0ga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zatoichi
Stálý Člen

Karma uživatele Zatoichi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 277

Zajímavá směsice názorů. Já nad touhle otázkou přemýšlím už několik let a vyplodil sem toto:
Chvilka se špekem je pro mě jediná doba, kdy se cítím fakt uvolněně a svobodně.
Zjistil sem, že když přestanu na několik týdnů hulit, najednou si začnu všimat, že většina lidi jsou sviňuchy, politika je pro děti a systém je zkaženej.
Asi mi to vyhovuje, být vykouřený flegmatik

Old Post 20-11-2008 v 09:43 AM
Zatoichi je offline   Profil uživatele Zatoichi   Find more posts by Zatoichi   Foto galerie člena Zatoichi   Click here to Send Zatoichi a Private Message   Add Zatoichi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 278

ja osobne som trosken nervoznejsej povahy cize hulenie mi s tymto dost pomaha.dalej na stres,relax,uvolnenie,na zabavu atd.
plus este odmalicka som maval tazke migreny,neurologicka mi povedala ze to je na cely zivot a ze sa stym nic neda robit,prebiehalo to tak ze proste zacala bolest hlavy do hodiny som nebol schopny nic robit,hluk a svetlo mi pri tom strasne vadili a do tej hodiny a pol od zacatia migreny som sa pravidelne dogrcal a od kedy pravidelne hulim sa to chvalabohu nestalo ani raz.(radsej si zaklopem)

Old Post 20-11-2008 v 09:48 AM
Host
Host

Příspěvek č. 279

hehe všiml sem si že mnoho lidí o své bylince mluví líp než o čemkoliv jinym...nejsem si jistej jestli je to dobrej obor hodnot hulím z hodně důvodů který sou tu už stokrát popsaný jinejma. a hlavně mám rád konopí protože to rozšiřuje pohodu a uvolnění mezi určitými lidmi

Old Post 20-11-2008 v 09:55 AM
Host
Host

Příspěvek č. 280

Já hulim především večer kvůli lepšímu a rychlejšímu spánku a jinak i z jiných důvodů ale ty už tu jsou popsaný tak to sem nebudu házet znova tak se všici mějte a příjemné pokouřeníčko.

Old Post 20-11-2008 v 15:21 PM
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 281

lebo musim

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 21-11-2008 v 14:06 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crackonos
Stálý Člen

Karma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% PěstitelskáKarma uživatele crackonos - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 282

Protože tenhle svět někdy není hoden střízlivého stavu tak přemýšlivého člověka jako jsem já.

...nemám víru, aspoň ji neztratím.../www/
Vaše nejoblíbenější filmové hlášky

Old Post 22-11-2008 v 11:47 AM
crackonos je offline   Profil uživatele crackonos   Find more posts by crackonos   Foto galerie člena crackonos   Click here to Send crackonos a Private Message   Add crackonos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

citace:
Původní příspěvek od ing.Palicka
Já hulim především večer kvůli lepšímu a rychlejšímu spánku.

Presne tak,taky to pozoruju-jednou si vecer nezahulim hur se usina a spanek je celkove horsi.

Jinak hulim,pac je to relax-v prirode,v lese.V hospode me to bavi coudit s kamosema-vsichni sme pak tak nejak na stejny vlne.

zenguv out 08 zenguv out 09-EG,WS

Don't drink and drive,just smoke and fly

Old Post 22-11-2008 v 12:44 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Specik
Nový Člen

Karma uživatele Specik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Ja hulim preto lebo ked som bol maly na dovolenke som uvidel sosku takeho rasta dredaca a velmi sa mi pacil spytal som sa mami ze to je co za cloveka a ona na to ked clovek vela fajci marijuanu potom tak vyzera.No a od vtedy som chcel hulit a aj som zacal a aj hulim a nikdy nechcem prestat

Old Post 23-11-2008 v 19:28 PM
Specik je offline   Profil uživatele Specik   Find more posts by Specik   Foto galerie člena Specik   Click here to Send Specik a Private Message   Add Specik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 285

Hulim, protoze hulim dlouho a moc, kdyz nehulim, je mi divne, sem nervni. Snazim se to omezit, kdyz nechci, nedam si.
Kdyz nehulim, piju pivo. Vetsinou oboji. Kdyz nehulim ani nepiju mam radost, ale je mi blbe.

Snazim se omezovat, ale kvuli slabe vuli a znamym to nejde, umim odmitnout, ale kdyz potkam nekolik znamych, nebo se nekdo stavi, tak se huli porad.

A na zaver me to posledni dobou prestava bavit, lahvovy piju jako vodu, hulo me nechutna, hulim sam hasis, a zacinam si uvedomovat, ze ta trava a jeji produkty me pekne zatemnily mysl, kdybych nehulil, asi bych se tolik nenasmal a nezazil spoustu peknych veci, ale taky bych se mel asi lip, a uvedomil si, ze realita je jina, je jednoducha, ale zhulenymu me prijde vsechno hrozne lhostejny, pak tezky a nakonec pomalu neresitelny. Unik od reality na kazdodennim poradku, zadny stres, ale uplna neschopnost resit banalni veci, treba jit do obchodu. Zhulenost je podle prostredi a ucinkujicich jina, hlavne ze vim, ze sem sam a sem jen jak kousek hase na spendliku, co pomalu kouri a klesa ke dnu, ale aspon se snazim a budu omezovat raus, venovat se okoli a uvedomit si, ze si musim vseho co mam vazit, a uzivaz si zivot i bez travy, a brat ji jen jako zpestreni a ne hulit jako spousta znamych, co kouri v hospode nekolik jontu za hodinu a nevedi, jestli sou zhuleny, nebo ne, ani si nepockaji a uz motaji dalsi. To uz je vec kazdyho z nas, jak to vede a bere, pro nekoho zprestreni, uvolneni, nebo kazdodenni vec, zalezi na kazdym, jak si to zaridi.

Naposledy upravil Celller 24-11-2008 v 04:26 AM

Old Post 24-11-2008 v 03:53 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aise
Nový Člen

Karma uživatele Aise - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 286

Hulim protože mi to chutná proč bych hulil kdyby mi to nechutnalo

Aisetek23

Old Post 24-11-2008 v 07:34 AM
Aise je offline   Profil uživatele Aise   Find more posts by Aise   Foto galerie člena Aise   Click here to Send Aise a Private Message   Add Aise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
flySter
Stálý Člen

Karma uživatele flySter - 6% PěstitelskáKarma uživatele flySter - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 287

celller to pekne napisal a viem o com hovori...hulim asi preto ze po skonceni strednej som sa rychlo zaradil do plnohodnotneho zivote a nejako sa mi to nepozdava externa vyska ktora ma nebavi, praca ktora ma nebavi a urcite sa jej nechcem v buducnosti venovat...je to vec na ktoru sa tesim a vsetky tieto blbosti mi nachvilu ujdu z mysle...netrufam si ale povedat ci ostanem konzumentom aj o niekolko rokov ked "uz dufam budem mat rozum" a zaradim sa do spolocnosti tak ako xem ja...
piis

nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.

Old Post 24-11-2008 v 07:52 AM
flySter je offline   Profil uživatele flySter   Find more posts by flySter   Foto galerie člena flySter   Click here to Send flySter a Private Message   Add flySter to your buddy list     Navštiv homepage uživatele flySter! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 288

Ja nehulim pac musim,ale protoze chci.....Anebo.....nechci,ale dam si....
Zacal jsem kvuli tomu ze me to zajimalo a lakalo.A ted mi to dava takovej relax jak nic jineho.Proste dat si po praci speka ci sklo.....to je pohodicka.

Old Post 26-11-2008 v 11:14 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás