Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
něco ze semínek (vše crossy s Blueberry): ww, papaya, afghan, top44, gws, william wonder
No modely to jsou pěkné,ale nemyslíš,že jsou síš na indor,než na venek?
Mám na mysli-jestli nemáš strach-škůdci,plísně,jestli pozdě nedozrávaj atd.
Jestli nevolit na venek spíše sativu,nebo sat. x indica?
Možná máš zkušenosti,tak dej vědět...
Jinak Afgan,WW,WR-to si myslím,že je dobrá volba a jel bych to rád taky.
Já pojedu sativu a z indiky jsem sehnal semínka z modelů co už jeli venku.
Podle toho,která se mi bude líbit a s kterou budu spokojen,tak si pokřížím na další out.Sat X Ind.Ale to si ještě počkáme.
Od každýho jsem dal 3-4 kusy. Modely jsou spíš indoorový, to máš pravdu, ale nebojím se, že z nich něco pořádnýho nevyleze (BB mi hold chutná, neříkám, že je to nejlepší výběr na out) Strach, že jsem je zasadil úplně zbytečně nemám, kdyžtak je využiju jinak než kouřením ;-) S plísní u konce květu trošku musíš počítat jako každej jinej rok. Snad vyjde počasí. Taky hodně záleží na podmínkách a výběru správného místa. Poslední je wonder women, jsem to opravil Uvidíme na podzim
po minulorocnych skusenostiach som sa tento rok rozhodol zainvestovat skorej do svajciarskej genetiky a modelov vhodnych na nase podnebie ale najde sa tam aj nieco ine co som pomenil alebo podostaval...
Lebanese - BlueHemp
Purpurea Ticinensis - SwissSeeds
"Erdbeer" sativa - SwissSeeds
KC33 - KC Brains Holland
Original Swiss Strawberry - Green Hornet
Durban Poison - Dutch Passion
Voodoo - Dutch Passion
Bushmix - Nectar Seeds
The Pure - Flying Dutchmen
The Church - Green House Seeds
Master Kush F2 - Genetika ???
Shaman F2 - Dutch Passion
C99 x NL - Nectar Seeds
Zkusil bych Frisian Dew a nebo D Poisona, každopádně něco co rychle dokvete. Zatím mám dobré zušenosti jen s Dutch Passion a Paradise seeds, takže se mi nějak nechce experimentovat s jinou bankou ale nechám si klidně poradit.
ja mám na tento rok toto...Power Plant,SAGE, GWS, WR, a SK1 to je z rezov...a ešte najký seeds z min roku Durban poison a kríženca WWxShamanom...tak som zvedaví čo to dá tento rok dá...
inak všetkým nech to víde a čorkam ujde
ja byl včera ve Vídni... masakr! na otázku co má na mě borec koukl a začal jmenovat... cca 20 druhů.
Chtěl jsem jen sativu a tak jsem vzal:
2x Sherazade
2x White russian
2x White widowxblack widow
2x Red dragon
2x Super silver haze
2x White satin
Ceny ujdou, za kytky cca 10cm chtěl po 10ti éčkách... měl tam i půlmetrový za 26... pěkný obchůdek, chcete li někdo, napište si o adresu...
9 x Himalaya Gold
4 x White Rhino
1 x Arjan's Strawberry Haze
1 x Arjan's Haze#1
1 x Hawaiian Snow
10 x Ňákej NoName od kámoše-prej to masíruje hodně solidně