Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Začal jsem v 17.ti a myslím, že dřív to nemá cenu. Na drogy není nikdy pozdě. Jsem rád, že jsem se s tím nesetkal dřív. Na druhou stranu nedovedu si představit jaký by to bylo, kdyby jsem se s tím nesetkal vůbec.
no já měl svůj první joint asi ve 13, ale z toho byl tenkrát hroznej průser, páč to doma zjistili.. pak následovala dlouhá pauza.. no a pravidelně hulim tak asi od 16 ( od střední )
Souhlasím s tebou hulit od 13let je podle me celkem blbost, spíš je to "machrování" něco jako když vidím nějaký malý děti jak sou schovaný za keřem a v kolíčku na prádlo mají retko a při každým prdu začnou brutálně kašlat.Hulit se má jen když ty stavy pochopíš, seš s kámošema a užíváš si pohodu.A ne proto aby sis něco dokázal......
poprve sem hulil poradnej skunk(JH) uz asi v jedenacti letech. ale jako potom sem nehulil moc casto tak si nemysli ze sem ted vyhulena hlava. ale je to proste docela brzo no!! ale to mi nevadi.
co se v mladi naucis ve stari jako kdyz najdes.Ne???
tak prwi spek bol asi w 14 alebo 15 roku s ktoreho mi nic nebolo no asi tak o pol roka som si dal druheho bol to nejaky wenek na ktori asi nikdy nezabudnem lebo tie pociti boli super no mozno kwoli tomu ze to boli zaciatky mojho fajcenia.teras mam 22 a nikdi som neuwazowal ze niekedy prestanem s hulcom.
stop alcohol a twrde drogi znicme zbrane a wisadzajme kwietky
Já si pamatuju že ve 13 jsem si tak jednou za pul roku zahulil nejakej shit venek co nedal ani trochu.. snad juen listí... a pak jsem kámošoj koupil hašiš za 250 a pulku sem si z něho vzal bylo to 1.5 g takze 0,7 jsem si zhruba vzal... ubalil jsem si brčko který jsem 3x přebaloval protože se mi vždy nejak rozlepilo. balil jsem to na klasiku.. a hodil jsem to do toho brka ... pak jsem si vyšel na louku jako nejakej týpek a na takovym šutru si rozpálil to brko... cejtil jsem se jak Buuuh!! ale po 3 slukach se mi zatocila hlava.... a kdyš jsem to douhulil tak jsem začal mi t zimnici a klepal jsem se jako prase, byl jsem bylej a smutnej z porážky,kterou jsem nečekal už jsem ten buh asi nebyl a este jsem dostal prez hubu ze takovej malej fracek si nebude dovolovat okrádat velký týpky takhle mi to bylo řečeno.... ani si nedokážete představit jak sem byl sjetej
První špek jsem měl devátý třídě ZS(14).Bylo to na silvestra,kámoš ubalil nějaký listí ale supr.První zhulenost se nevrátí ale byla skvělá,takhle se už nikdy nezachechtám.S pauzama hulím do teď(25)a v poho.
Tak tady pročítám několikátej list tohodle tématu a občas tady začínáte dost brzo kucí:-) Já ochutnal poprvé v 17ti a do mých 19ti si pohuluju jen tak na pohodu s lidma který přes tejden nevidím a nemá to chybu, žádný přepalování:-)
ja začal těsně pčed 18tyma narozeninam to jsem hulil asi 2 měsice pravidelně pak sem nemel co asi 2 měsice a od te doby hulim jenom v patky (tak každy druhy) ale když jsou prazdniny nebo neco podobneho na skole tak to aji prohulim cely tyden (hulim ale jen od 17:00 do noci pres den ne) le co me sere že jak sem zacinal tak sem mel s toho stavy že jsem se vydržel chlamat aji hodinu v kuse ale v posledni době si dám a hned se mi chce strašně spát.