Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čauves borci.. Tohle 22. Den od přepnutí, teď svítím 4kilem. Hnojim bcuzzem, vždycky o něco víc než je v tabulce a před týdnem jsem začal hnojit květnovým stimulátorem.. PH držím okolo 6, teplota tak od 20 do 28C a vlhkost kolem 40-50, všechny byly zastrizeny, některý normál některý Fimem.. Přijdou mi vcelku malý a neprosviceny.. Mám to prostrihnout? A vyrostou ještě at vím kvůli místu? Ať to roste!
Ahoj. Možná je to na toto vlákno trochu off-topic, takže se předem omlouvám, nenašel sem lepší místo, kde dotaz položit.
Zkoušel někdo zalévat kupovanou balenou vodou? Například Bonaqua, Rajec atd...Samozřejmě neperlivou.
Díky za odpověď.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Pro me treba jo, kdyby to kytkam nejak vyrazne pomahalo. Chci predchazet problemum, mam dost tvrdou vodu. Balena 1,5l voda cca 10 kc. To by me uplne nezrujnovalo...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy