Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jak sem tady nedávno machroval jak zvládám žrafky tak včera sem ji nezvlád (Polární záře).
Utratil sem skoro 2 kila za čerstvý (skleníkový) jahody. Ale stálo to zato.
Aktuální výčet potravin snědených od 21hod. jsem 170 krátkej a ráno po očistě 62kil hmotnej: tyčka celozrná v jogurtu, talíř cestovin v paprikový omáčce, sušenky bebe dobré ráno kakaové 50g,zbytek bebe dobré ráno s mliekom z južných čiech, voda šťáva 0,4, stehno ze slepice z paprikové omáčky, jogurt s myssli s piškoty, jogurt jahoda s piškoty, (piškotů celkem pitlik 132g, alpenvollmilch schokolade mit haselnussen 50g,další 0,4 voda ščava, chleba s margarinem a plátek uzenýho sejra, voda šťava 0,2 a eště plátek uzenýho sejra sólo s vokurkou...teď du smotnout No. two, uvidíme, co s načatym večerem ......
to Moriaty : a teď můžeš pro změnu zkusit uvést třebas celkový časový úsek strávený na WC či hmotnost vyloučené látky... A jinak, moc pěkný, my hubený žerem nejvíc. Má skvělá kámoška, platonická láska a krásná štíhlá dokonale tvarovaná Míša toho sní někdy víc než já. Potěší ji, když ji pozvu na svý utopence. A vůbec, je skvělá. Offtopic...
Tak jí včera nakupoval v Carrefouru a doma sem sežral 4 rohliky, maj tam takový velký, křupavý, pořádně slaný a na ně čerstvě nařezanou šunku. No to byla dobrota. A k tomu 10 grilovanjch kuřecích křidýlek, čabajka a opečený brambůrky. No to se ale máme...
Tak to ja sem wčera po přišla domu, a ptam se co je k jidlu? Babička mi odpowěděla že jsou knedlíky a já jak měla hroznej hlad tak sem si knim nenalila ani omáčku,protože se mi zdálo že to neni omáčka ale krev, a sežrala sem jen tak nasucho 8 knedliku,ale to nestačolo! Pak sem si dala 2 jogurty a ještě chleba s maslem.....ale bylo to furt malo..našla sem doma nějakou pomazanku tak sem si ji namatlala na 3 rohlíky...to mi stačilo ufff.
Šla sem do pokoje si pustit nějakej junglík. To sem ale neměla dělat normálně se mi zdálo že mi podle tý hudby roste břicho a pak sem ho měla jak míč....FUCKT ošklivej haluz.Vzpla sem to a bylo to v klidu...
Tak nezapomeňte! HULTE A JEZTE!
PEACE
NO tak to ja wčera po hulení přišla domu,, ptam se mami co bylo k jidlu a wona řekla že rajská. Nandala sem si na talíř 8 knedlíků, ale nebyla sem schopná si na ně nalejt to womáčku! Já sem fakt místo ní widěla krew! Tak sem je sežrala suchý ale to fakt nestačilo...wzala sem si 2 jogurty ...taky nestačili! Namazala sem si chleba s maslem, nestačil. Wydala sem se zas do ledničky a našla tam pomazánku, namatlala sem si ji na 3 rohliky a šla si pustit junglik...To stačilo! Žrala sem žrala a jak začala hudba hrat tak mi stwrdla huba a už sem do sebe nic nedostala. Takže až mě to zas chytne tak wim co mam dělat!
PEACE a hlavně hooodně HULTE a jezte!
To:ZMonica
Játra je v klidu....-jako všechny vnitřnosti :-)
Já zase nejím sýr.......nevzal bych ho do huby ani za kilo skuna-no tak za kilo skuna asi jo :-)))))))