Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co všechno jste schopni sníst, když po hulení dostanete hlad?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 16 17 18 19 20 »
Autor
Téma 
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 273

No a taky třeba kompoty nebo nějaký ovoce. A paprikový Chio chipsy...

Old Post 26-02-2004 v 10:27 AM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 274

Sníst se dá všechno- čím víc kalorií tím líp :-))))))))))))))

Old Post 26-02-2004 v 12:05 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 275

Zkrátka je nejlepší přejíst se něčim ultra zdravym (ovocem či zeleninou, nebo třeba bůčkem...)

Old Post 26-02-2004 v 18:24 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
replikant
Stálý Člen

Karma uživatele replikant - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 276

Tak jak sem tady nedávno machroval jak zvládám žrafky tak včera sem ji nezvlád (Polární záře).
Utratil sem skoro 2 kila za čerstvý (skleníkový) jahody. Ale stálo to zato.

Old Post 26-02-2004 v 18:28 PM
replikant je offline   Profil uživatele replikant   Find more posts by replikant   Foto galerie člena replikant   Click here to Send replikant a Private Message   Add replikant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moriaty
Host

opulentní hody Příspěvek č. 277

Aktuální výčet potravin snědených od 21hod. jsem 170 krátkej a ráno po očistě 62kil hmotnej: tyčka celozrná v jogurtu, talíř cestovin v paprikový omáčce, sušenky bebe dobré ráno kakaové 50g,zbytek bebe dobré ráno s mliekom z južných čiech, voda šťáva 0,4, stehno ze slepice z paprikové omáčky, jogurt s myssli s piškoty, jogurt jahoda s piškoty, (piškotů celkem pitlik 132g, alpenvollmilch schokolade mit haselnussen 50g,další 0,4 voda ščava, chleba s margarinem a plátek uzenýho sejra, voda šťava 0,2 a eště plátek uzenýho sejra sólo s vokurkou...teď du smotnout No. two, uvidíme, co s načatym večerem ......

Old Post 28-02-2004 v 21:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moriaty
Host

Příspěvek č. 278

jo, dopsáno ve 22.17

Old Post 28-02-2004 v 21:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 279

to Moriaty : a teď můžeš pro změnu zkusit uvést třebas celkový časový úsek strávený na WC či hmotnost vyloučené látky... A jinak, moc pěkný, my hubený žerem nejvíc. Má skvělá kámoška, platonická láska a krásná štíhlá dokonale tvarovaná Míša toho sní někdy víc než já. Potěší ji, když ji pozvu na svý utopence. A vůbec, je skvělá. Offtopic...

Old Post 29-02-2004 v 15:07 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 280

co příjde pod ruky to jde do hubyne?

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 06-03-2004 v 15:22 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Příspěvek č. 281

Souhlasím.......všechno se dá s THC v krvi sníst (no skoro všechno)

Old Post 06-03-2004 v 17:56 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 282

Spergeor: jo zas tak všechno to neni..já bych se třeba zblila po játrech!!

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 06-03-2004 v 18:04 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnik
Stálý Člen

Karma uživatele Johnik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 283

Tak jí včera nakupoval v Carrefouru a doma sem sežral 4 rohliky, maj tam takový velký, křupavý, pořádně slaný a na ně čerstvě nařezanou šunku. No to byla dobrota. A k tomu 10 grilovanjch kuřecích křidýlek, čabajka a opečený brambůrky. No to se ale máme...

Old Post 08-03-2004 v 13:29 PM
Johnik je offline   Profil uživatele Johnik   Find more posts by Johnik   Foto galerie člena Johnik   Click here to Send Johnik a Private Message   Add Johnik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superiority
Nový Člen

Karma uživatele superiority - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 284

Tak to ja sem wčera po přišla domu, a ptam se co je k jidlu? Babička mi odpowěděla že jsou knedlíky a já jak měla hroznej hlad tak sem si knim nenalila ani omáčku,protože se mi zdálo že to neni omáčka ale krev, a sežrala sem jen tak nasucho 8 knedliku,ale to nestačolo! Pak sem si dala 2 jogurty a ještě chleba s maslem.....ale bylo to furt malo..našla sem doma nějakou pomazanku tak sem si ji namatlala na 3 rohlíky...to mi stačilo ufff.
Šla sem do pokoje si pustit nějakej junglík. To sem ale neměla dělat normálně se mi zdálo že mi podle tý hudby roste břicho a pak sem ho měla jak míč....FUCKT ošklivej haluz.Vzpla sem to a bylo to v klidu...
Tak nezapomeňte! HULTE A JEZTE!
PEACE

Old Post 09-03-2004 v 13:58 PM
superiority je offline   Profil uživatele superiority   Find more posts by superiority   Foto galerie člena superiority   Click here to Send superiority a Private Message   Add superiority to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superiority
Nový Člen

Karma uživatele superiority - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 285

NO tak to ja wčera po hulení přišla domu,, ptam se mami co bylo k jidlu a wona řekla že rajská. Nandala sem si na talíř 8 knedlíků, ale nebyla sem schopná si na ně nalejt to womáčku! Já sem fakt místo ní widěla krew! Tak sem je sežrala suchý ale to fakt nestačilo...wzala sem si 2 jogurty ...taky nestačili! Namazala sem si chleba s maslem, nestačil. Wydala sem se zas do ledničky a našla tam pomazánku, namatlala sem si ji na 3 rohliky a šla si pustit junglik...To stačilo! Žrala sem žrala a jak začala hudba hrat tak mi stwrdla huba a už sem do sebe nic nedostala. Takže až mě to zas chytne tak wim co mam dělat!
PEACE a hlavně hooodně HULTE a jezte!

Old Post 09-03-2004 v 14:08 PM
superiority je offline   Profil uživatele superiority   Find more posts by superiority   Foto galerie člena superiority   Click here to Send superiority a Private Message   Add superiority to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

Karma uživatele Leli - 56% Pěstitelská

..... Příspěvek č. 286

Vsechno na co prijdu.... fakt vsechno..... a nigdy nëmam pocit sytosti a zeru porad az k prasknuti.... super se takhle nadlabnout a jit spat...

Latoś tego beje HAFO ... ... ...

Old Post 09-03-2004 v 18:38 PM
Leli je offline   Profil uživatele Leli   Find more posts by Leli   Foto galerie člena Leli   Click here to Send Leli a Private Message   Add Leli to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Leli! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Příspěvek č. 287

To:ZMonica
Játra je v klidu....-jako všechny vnitřnosti :-)
Já zase nejím sýr.......nevzal bych ho do huby ani za kilo skuna-no tak za kilo skuna asi jo :-)))))))

Old Post 09-03-2004 v 18:46 PM
ZMonica
Stálý Člen

Příspěvek č. 288

Sper Geor, sejra?Mnamky..milujui hlavne sirečky..Nedávno jsme si je s mladym v náladičce koupili ale pak jsem na sebe nemohli ani promluvit..

Old Post 09-03-2004 v 21:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:29 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 16 17 18 19 20 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás