Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No z vlastní zkušenosti musím dát za pravdu těm co zde obhajují rychlosušení na nebo pod halogenkou.Myslím že kvalita výsledného produktu se nedá ani v nejmenším srovnávat třeba se sušením v mikrovlnce
Podle mého je to nejlepší způsob rychlosušení,když už to tedy musí být
..jednou jsme s kamíkem daly sušit šišku skunku do energitky propíchaný zezhora nůžkama, kterou jsme izolačkou přidělaly na báni s vodou v motoru.Ujely jsme asi padesát kylásků a musim říct, že jestli to ubralo 10% tak je to dost.Bylo to uschlý tak že se to dalo docela dobře drolit...a ta vůně...
2 Wimpy/vp/: skus to dat do pivnice. Ja byvam tak isto v panelaku, a susil som v pivnici, kde je taka kosa, ze sa tam ani neda dychat , a je tam aj uplna tma, no teda cez den nie 100%na ale je. A za tyzden to uz je krasne presusene, stonky praskaju, a sup s tym do mrazaku! (ale dlho mi to tam nevydrzi
jsem dneska koupil babčence sušičku viz tento link: http://www.eta.cz/new/katalog/300.phtml a zajímalo by mě, jestli by to šlo využít i v našem oboru pro sušení sklizně? Co si o tom myslíte?
No možná by to šlo, ale nevím jestli bych nebál že se to přesuší moc, když vidím to zcvrklý malý tvrdý ovoce Ale možná to jde, chce to zkusit.
(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.
JÁ JSEM SE ROZHOD to rozbalit a uz asi 3 hodky tam susim nakrajeny jablko. Ted jou z toho takovy trosku vlhky krizalky, takze celkovy vysuseni jde regulovat prostym zkracenim susici doby)
tadyto se tu resi na plno jinejch threadech chce to trochu hledat. Rychlosusenim nerychlosusim protoze se ztraci hooodne THC ktery se rozlezi v trave za delsi dobu. mam vyzkousino ze trava ktera se susi tyden dava tak 2 krat min nez ta kera se susi mesic. je to pokus zalozenej na subjektivnim pocitu zhuleni ale proste dys sem si dal polovicni brko z dyl suseny travy taxem byl vic skourenej nez po kratce suseny travy. Narychlo susena ganja treba v mikrovejvce nebo horkotrobe bude pravdepodobne este slabsi. Navic je to takova neucta k tyhle pozoruhodne uzitecny qetince.
vyrábět složitě vakuum je celkem zbytečné, už leta (a každý koho znám) skladuje v mrazáku hulo v dealerách (pytlíky s igelitovým uzávěrem) rozdělené podle druhu a všechny ještě v jednom pytli a bez nějaké extra vakuace, jenom s vysáním vzduchu. Jako problém vidím ne kondenzaci vodní páry na pytlíku, ale načichnutí materiálu mrazákovým smradem, proto je záhodno svrchní pytel pořídit co nejtlustší a čas od času vyměnit.
(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.
já sem jednou susil palicku i po fenem kdyz sem delal ochutnávku z jeste nesklizene sklizne, teda chutove nic moc ale jinak to bylo silny... chutnalo to tak divne...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
takove sušení je pěkný humus je to škoda tý travy není nad to nechat to uschnout přirodně hodit do vakua a plesknout to do mražaku-vaxy je vychytyny system
sušičkou ne, zůstane tam chlorofil, je to takový nechutný, škrábe to no prostě nedopuručuju. Sušičku sice nemám, ale zkoušel jsem to pobdobně v troubě. Takže rychlý sušení nebrat.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
asi klaždý měl potřebu si ze své sklizně co nejrychleji stočit ale mokrá travka špatně hoří:-( a rychlé sušení jako např. mic. troba nebo tef.panvička to strašně ubírá thc ale sušení horkým vzduchem to je mnohem lepší tak ty co mají doma klasické sušičky na prádlo tak hurá do toho mám to vizkoušené je to o něco méně kvalitní jak klasické sušení ale odost kvalitnější oprti těm zminovaným