Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem jim napsal svuj pribeh. jak jsem zahalen dymem dodelal s vybornym prospechem celkem narocnou vejsku, delam na dulezite pozici ve velke firme a jeste k tomu stiham psat dizertaci ... tak jsem zvedavej, jestli mi to otisknou
www.cleverbot.com - musíte umět anglicky. Jde si krásně pokecat s AI botem, kterej ví spoustu věcí o spoustě věcí .. občas kecá kraviny ale jinak je to kámoš..
Původní příspěvek od Carras www.cleverbot.com - musíte umět anglicky. Jde si krásně pokecat s AI botem, kterej ví spoustu věcí o spoustě věcí .. občas kecá kraviny ale jinak je to kámoš..
kamo vic se smeju tem zasekum ... jsem tam napsal "What is penis ?" a odpoved "It is a type of song."
Původní příspěvek od Carras www.cleverbot.com - musíte umět anglicky. Jde si krásně pokecat s AI botem, kterej ví spoustu věcí o spoustě věcí .. občas kecá kraviny ale jinak je to kámoš..
Have you kids?
No do you?
You are my kid.
Well, then cook me some supper. neni zas tak blby
navratdoreality.cz
facebook.com
youtube.com
... samozřejmě G
a teď sem našel dost zajímavou stranku tak se tam taky někdy seknu http://kontaminace.cenia.cz/ docela vychytávka ... mapa ČR před 40ti lety