Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Člověk zase nemusí kolem kytky rozvěšet ponožky, já jako žena to tam nebudu přece obchcávatje dobré pověsit, nebo pohodit vedle kytky nějaké staré oblečení, třeba rukavice, na slimáky jse prý používá i prací prášek(ale je to zase silná chemie)
Zdravím...chci se jen říct,že když mě dala zvěř pokoj,,tak se ukázalo pár myslivců a kyti byly hned death..myslíte,že je normálni když vám to myslivci udělají?
ale jako ja si myslim ze v kukurici je to nejlepsi letos
pestovat protoze byla dlouha zima a kukurice pomalu pojede takze byste mohli davat do kukurice kytky kdyz se sklizi az nekdy na zacatku rijna
activep,Nevím jak u vás,ale tady je rana kukuřice a pozdní,,nějak na siláž a na semeno nebo co!Ale to hlavní ta jedna se sklízí daleko dřív než ta druhá,takže bacha na věc!!!
Mě napadlo pletivo, ale je problém tam něco takovýho dostat, ten drát by šel, akorát to chce pořádný kolíky. Já mám jinak vyskoušený vlasy a každoročně je tam dávám, je to dobrý proti okusování jako všechny věci co kdo používá s lidským pachem. Ale když něco zvěř vyleká a splašeně běží, tak si toho ani nevšimne. Na druhou stranu bych nerad tím drátem nějakej zvěři ublížil, může to pro ni v běhu být asi dost nebezpečný.
Tak nevím, mám pocit, že tu nějaký příspěvky chybí - asi byly moc brutální. V posledním se píše o dělobuchu, ale nechápu jak ho kdo chce odpálit . Prasata utečou taky a ne že útočí na to co je vyplaší. Útočí pouze svině, neboli samice a to tehdy když se jim přiblížíte k hnízdu s mladejma, ale fakt netuším, jestli dělaj pelechy i v kukuřici nebo jestli tam shání pouze potravu. Samozřejmě nevulučuji, že by mohli být nebezpečný, soused myslivec říkal, že když jde do tuhýho, tak jsou pěkně agresivní. No, ale jinak, přeci by jste nechránili úrodu za cenu životů zvířat, i když to skutečně někdy naštve.
a dnesk jsem byl na fleku a poridil jsem mensi update,muzes se podivat do podpisu.
Poridil jsem i pro tebe specialni foto,takhle to tam nnormalne vyklop a je to!!
neni zac.a zkousels na fleku i na 'velkou'??? ja ne a ani nechci aby to tam potom nekde smrdelo HOV*EM.hh to me jen tak napadlo jo a jak dlouho asi kvete afgan plss
Já to oplocuju kůlama,a místo ostnáče tam vážu klasickej provázek z juty,a na každej kůl ponožku s vlasy,samozřejmě to vše po sklizni vyhazuju do odpadu a ne do přírody,a ten provázek,proto aby se zvířata neporanila,a ještě když od políčka odcházim,tak to ne u pole,ale dál od něj pomočim,sice mě zvěř štve že mi sežere půl úrody,ale nejsem takovej necita abych jim ubližovalTo dělaj blbci
Kolik odrůd marihuany vyhulíš,tolikrát si člověkem (Vladbur)
Přírodu nemůžeme ovládnout jinak,než že ji budeme poslouchat (Francis Bacon)
Život shodný s přírodou a s rozumem je cesta ke svobodě (Zenon)
mam otce bejvalyho myslivce a k tem vlasum,chlupum v ponozce...tak mi rikal ze si to myslivci davaj kdyz se na druhyho nas**ou ke krmelci a zver mu tam pak nechodi....jinak ty chcanky pusobi taky ale spis v ty sklenici nicmene vlasy vlasy vydrzi mit pach cloveka ktereho se zver boji asi pul roku a nesmrdi pokud se mejes hh
BERRY
proti hrabosom a krtom mam pletivo s okami 1 cm, z toho som vytvaroval akokeby misku vykopal zem dal pletivovu misku nahadzal spet zem a posadil a krtky ani hrabose uz mi jamy nekopu na fleku