Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac Zdravím tky mám problém s výživou
Mám kyti asi 30 den v květu na to že nemám ph metr tak vypadají kytky docela dobře až na ww začíná to od zpodu něák světlat cele už to jde i nahoru... listy světlají od krajů ke středu jak jsem psal PH neměřím nemám ph metr ale jelikož vím že mám vodu z kohoutku s ph 7,7 tk do odstáté vody přidavám vždy PH- na litr 0,1ml a hnojiva plagron terra bloom 3ml a hesi PK 13/14 0,1ml na litr.Je to pěstovaný v light mixu od plagronu
Myslím že je kytka zasolená ale teda nejsem jsi tím jist proto jsem píšu předem díky za odpovědi přidávám ještě foto kyti a listů
připomíná mi to málo dusíku,,,ale zase podle vršků, se zdá dusíku dost,,,a proto je klidně možné to přesolení,,,ty špičky listů nevypadají moc oká, zdají se jako lehce spálené, do žluta a špička hnědá až suchá spálená-přehnojené,,,,no koukni na nové vrchní listy jestli mají špičky jinou barvu než zelenou, tak další zálivka čistá voda + nejlépe něco takového:http://cz.eurohydro.com/florakleen.html
tak hlavně, že to není na všech,,,jinak enzym dobrá volba, uvidíš,,,kolik jsi dával max EC? Jestli to nemůže být třeba od zasolení,,,no nevím..?..
,,,ale jestli už pomalu končíš, tak přesně jak píšeš, to už doklepete
hele EC nevím, metr nemám. ale celou dobu sem hnojil na spodní hranici, abych právě přesolení předešel, pokud možno, pak vypadaly nedokrmeně, hlavně power skunky, tak jsem přidal z 2ml A+B na 3ml (v schematu píšou 200-300ml /100l) a zda se mi, ze nekterý to spálilo. ale hlavně se těn problém s listama začal objevovat až po tý nehodě se svícením přes noc no. zbejvaj tak maximálně 2 týdny hnojek a pak flush
r@m
čus jo to je moje druhý podezření jj už okraje světlaj i nahoře a docela rychle ....včera jsem je prolil ale nezdá se mi že by se to něják lepšilo zatímO tom spálení vím to jsem byl jednou hodně a spletl jsi čárku na stříkačce jinak zkusím vysadit to PK13/14 myslím že se to děje od té doby. To PK 13/14 je od hesi a vubec nevim jaký má přibližně PH ale podle mě s ním asi hodně hejbe. Nemá ho někdo ? kdyžtak co vám to dělá s ph? ? S plagronem to vždicky něják jakž takž šlo páč ph klesne dolu a o málo. Dneska mám připravenou malou vodu na zálivku Ale nevím jestli jí mám dát ještě uplne čistou nebo přidat trošku plagronu na růst kvůli tomu dusíku...Co myslíte?
Jinak ten florakleen vypadá fakt suprově až přijdou prachy tak do toho 100% jdu...Díky za rady
hele EC nevím, metr nemám. ale celou dobu sem hnojil na spodní hranici, abych právě přesolení předešel, pokud možno, pak vypadaly nedokrmeně, hlavně power skunky, tak jsem přidal z 2ml A+B na 3ml (v schematu píšou 200-300ml /100l) a zda se mi, ze nekterý to spálilo. ale hlavně se těn problém s listama začal objevovat až po tý nehodě se svícením přes noc no. zbejvaj tak maximálně 2 týdny hnojek a pak flush
je možný, že tu plnou dávku hnojek nepobraly a i díky tomu, se možná přebytky hnojek usadily právě u kořenů,,,no důležité je, že to máš už za pár
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac r@m
čus jo to je moje druhý podezření jj už okraje světlaj i nahoře a docela rychle ....včera jsem je prolil ale nezdá se mi že by se to něják lepšilo zatímO tom spálení vím to jsem byl jednou hodně a spletl jsi čárku na stříkačce jinak zkusím vysadit to PK13/14 myslím že se to děje od té doby. To PK 13/14 je od hesi a vubec nevim jaký má přibližně PH ale podle mě s ním asi hodně hejbe. Nemá ho někdo ? kdyžtak co vám to dělá s ph? ? S plagronem to vždicky něják jakž takž šlo páč ph klesne dolu a o málo. Dneska mám připravenou malou vodu na zálivku Ale nevím jestli jí mám dát ještě uplne čistou nebo přidat trošku plagronu na růst kvůli tomu dusíku...Co myslíte?
Jinak ten florakleen vypadá fakt suprově až přijdou prachy tak do toho 100% jdu...Díky za rady
FloraKleen je super, určitě dokup není tak drahej a vyplatí se na takové nehody,,,jinak to PK bych prozatím vynechal,,, zalil bych je jen jemně čistou vodou s trochou hnojek na dusík a uvidíš co se bude dít,,,
jj, někdy to je alchymie přijít na to co se stalo, v čem je problém a hlavně jak to napravit
Tak jsem nakonec nelenil posbíral rezervy a koupil ten florakleen měli ho v jedinym growshopu v praze v libni xD jinak na to že je to na přehnojení a zasolení a tohle řešit je většinou docela sraní a je toho litr tk cena je dost dobrá i to dávkování) Dneska večer dám tedy květinám očistu a zítra přihnojím trochu dusíkem snad se trochu vybarvý.
Jo to máš teda pravdu a bez ec a hlavně ph metru je to skoro nemožný.Díky máš u mě K+
Tohle by se tu někomu mohlo hodit.
Nicméně jednotlivé prvky stejně těžko doplníte, takže jako první pomoc při problémech pomáhá prolít kytku novou zálivkou a nechat vytéct a vyplavit obsah květináče a u příští zálivky opakovat do srovnání zdravotního stavu. Myšleno pro pěstování v květináči :-)
Tak jsem aplikoval ten florakleen 2,5ml na L a hned den potom 2,5 mil na L terra grow kyti na tom je skoro stejně s tím že mají listy aspon mají po celém listu stejný odstín zelené. Jsou v květu takže uplně tu správnou barvu kyti už asi nechytí. Chtěl jsem se jen zeptat hodně poškozený list mám odstranit nebo se s toho tky dostanou dík )
Původní příspěvek od DUBSTEP.Maniac Tak jsem aplikoval ten florakleen 2,5ml na L a hned den potom 2,5 mil na L terra grow kyti na tom je skoro stejně s tím že mají listy aspon mají po celém listu stejný odstín zelené. Jsou v květu takže uplně tu správnou barvu kyti už asi nechytí. Chtěl jsem se jen zeptat hodně poškozený list mám odstranit nebo se s toho tky dostanou dík )
foto by napomohlo, jinak zasažený listy se už neuzdraví,,,