Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no samozrejme ze by to bylo kotrolovane opyleni,ale genetiku toho samce neznam,ale roste ,,strasne,, rychle a docela slusne se vetvi....ale mam problem,jelikoz je v ,,pařniku,, tak ma sice sylny stonek,ale pri silnejsim vetru by se podle me zlomil,a tak mam problem kam s nim....
Tak jsem na to dneska kouknul a videl bych to ze mam ve skrince kluka jako buka. Ale potreboval bych se ujistit ( dekuju za kazdou radu )
foto1.: tohle je tutovka mlada pani, doufam
foto2.: a tohle zase asi kluk.
Mam ve skrince udajne Orangebud (ze rizku), to je ta prvni fotka, pak Pot of gold (taky šnicl), u ty se zatim nic neprojevilo, proto jsem nefotil a pak no name kyti ze seminka, to je ta druha foto.
Jo a jeste bych se zeptal, jestli kdyz to necham opylovat ( potrebuju seminka ), tak asi budu mit plnou skrin pylu, kterej mi pak pri dalsim growu zase opyluje kyti, co si o tom myslite ? Toho se asi nepujde zbavit ????
Nebo jo ??
myslím že je to ještě brzo řešit.až se ti tam udělaj takový bobuklky jako by tak to okamžitě vytrhni a zahrab.jinak to doroste a budeš mět hodně seminek
Původní příspěvek od Selassie Tak jsem na to dneska kouknul a videl bych to ze mam ve skrince kluka jako buka. Ale potreboval bych se ujistit ( dekuju za kazdou radu )
foto1.: tohle je tutovka mlada pani, doufam
foto2.: a tohle zase asi kluk.
Mam ve skrince udajne Orangebud (ze rizku), to je ta prvni fotka, pak Pot of gold (taky šnicl), u ty se zatim nic neprojevilo, proto jsem nefotil a pak no name kyti ze seminka, to je ta druha foto.
Jo a jeste bych se zeptal, jestli kdyz to necham opylovat ( potrebuju seminka ), tak asi budu mit plnou skrin pylu, kterej mi pak pri dalsim growu zase opyluje kyti, co si o tom myslite ? Toho se asi nepujde zbavit ????
Nebo jo ??
Diky vsem za rady, kyti z druhy fotky uz je ze skrine pryc, stavnul se tu kamos, mrknul na to znaleckym okem a rek, ze i kdyz si neni uplne jistej, tak vsechno nasvedcuje tomu ze to samice nebude, tak abych to radsi vyskubnul.
Jo a jeste se vratim k druhe polovine sveho dotazu:
Kdyz bych chtel seminka a schvalne nechal ve skrini samce, nebudu mit pak problemy s tim ze mi pyl opyluje i dalsi varku kyticek ???
Nebo existuje spolehlivej zpusob jak skrinku od pylu vycistit ?
Mě ukazaly už v květnu, ale pak se stejně dali nak do rustu a rostou do ted akorat mi to děla jednocipe listy nevim proč? možna to bude tim nakvěteni....
No naštěstí to samec není našel jsem jen jednoho ze všech což je super a hned jsem ho poslal prič na mlíčko ( jen doufám že nestihl žádnou kytku oprcat)
Ahoj.. Prosím o radu.. Zasadil jsem si pár kytek doma na balkoně a ted nevím co je samec.. Pošlu sem pár fotek,ale je to focený z mobilu.. Podle mého je toto samec.. Je to pořád jedna kytka na těch fotkách.. Prosím o radu.. Díky předem..