Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar dravci,mam taky menší problem.neví nahodou někdo kytky čerstvě přepnuty12/12 jedu první aero,odrudy sou BIG BUD,ORANGEBUD
vlhkost kolem 50% teplota min.v noci-17,5,max.27,5
při přepnutí namíchaný nový koktejl CANNA,Hydro Flores A-25ml/10l
B-25ml/10l
Rhizotonik 20ml/10l
Peroxid 5ml/10l
a ph upravený na 5,5
ec namam
jo a borec mi doporučil přidat micro,i kdyš se mi to nezdálo tak sem to tam taky dal Terra Flores 25ml/10l,jestli to není tím?
kuk MAM homebox 2x1m,používám Cannu mam ju poprve předdtím sem použival GHE ,pěstuji v kokosu...proti plisní sem to střikla mam take pocit že by to mohlo byti přesolene co proti tomu? stan vytiram a všechnu přebytečnou vodu vylivilam větraky mam 2 na ofuk ,odtah mě běži neustale (24h)
tak přikladam ještě par fotek každoapdně si ymslim že je to přesolene jelikož mam vysraženou sul an spodku květinače ale jak se toho zbavit a vyvarovat?
tyjo škoda fotit tu pohromu, ja si myslim že je to přesolene jelikož mam vysarženou sůl u otvoru na odtok bohužel ,leda by to byl vodní kamen a to pochybuji.jinak prosím o radu jak se přesolení vyvarovat ?
Docela casta chyba je, ze nove kokosove medium (nevim jak se to jmenuje, takova ta kostka co se da koupit vsude mozne) je zasolena. Doporucuje se ji pred pouzitim parkrat namocit a slit, a pripadne i upravit pH.
Zkus je par dnu poradne prolivat roztokem se spravnym pH a EC, abys mel hodne odtoku. Radsi casteji, nez vic najednou. Nenechavej medium vyschnout. Neboj, pokud mas dobre udelanou drenaz, v kokosu to neprelejes. Jak to vubec zalivas?
zalivam: Cana-A+B 45ml,Ryzotonik-10ml,Canazym 25ml vše do 10l vody z upravenym ph 6 pochopitelně uprava až po přidaní hnojiv,hnojiva řadně protřepavám i promíchavam ,EC nevim bohužel zakoupení teprve planuji a kokos nemam novy ma už jeden kvest za sebou,ale byl velice řadně a pečlivě prolit