Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od TommyGun Zdarec, znamej ma na kytkach padli je nejaka moznost se toho zbavit? Je v 35 dnu kvetu.. dik
kdybys trošku hledal, tak bys určitě našel. nicmeně at nežeru, tak ti poradim to nejlepší a nejčistší řešení. peroxid vodíků cca 7% a tim to pěkně pocákat z obou stran listů... krásně to sežere padlí a kytkám to nic neudělá. a 35 den tam ani nebude žádná megapalice kvůli který by ses měl bát plísní. ale pro jistotu odtah a ofuky na plno... a pozor při práci at se nepoleješ a moc nenačucháš...
Ahoj,
poradi nekdo co to muze bejt prosim ? Zacnout zloutnout spicky listu, pak jakoby uschne celej ale je zaroven vlhkej a pak to prejde do palic a ty zacnou hnednout a jakoby plesnivet. Je to nejaka plisen,nebo tem mrškám neco chybi bo prebejva ?? :-(
to jointrox; dle mýho názoru je to buď problém s PH a už uzavření příjmu nákýho prvku a nebo..páč je to na starym listu evidentně..plísen z vysoké vlhkosti..míval sem přímo tohle na outdooru září říjen když pak už hodně pršelo...pic
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, co by mohlo být příčinou tohoto,co se na palicích objevilo?Listy jsou suché a části palic vysušené,jako kdyby spálené, ale je to pouze někde.Jinak rostlina roste na kompostu.Fotky rád zašlu.Díky za radu
Ahoj..no chtělo by to foto..ale na kompost pozor!! už sem viděl týpky plakat nad uplně spálenejma kytkama právě ze 'silnýho' kompostu-nevěřil sem tomu-ale dokáže být pěkně koncentrovaný a pokud není třeba vyzrálý..kytkám spíš ublíží..chc to ho namíchat s hlínou, substrátem...atd. navíc bejvá kompost dost kyselej pokud si ho postupně neupravoval PH atd..
..ale muže to být čímkoliv,třeba se pletu..dej sem fotku a pak se uvidí
Zradvím growers, prosím vás som nováčik a mám problém z listami! Okraje listov sa krutia nahor bez zmeny farby listov! Rastlinky maju ca. 3 týždne su v substráte od plagronu ako hnojky plagrom alga grow a alga bloom! Ratlinky sú autoflover Dvarf, Critical a Galaxy(ta najmenšia)! PH vody aj odtokovej vody ca.6.5 vlhkosť netuším, svetlá marshydro led 240w! Zalievam každý druhý deň ca.300ml+hnojka na kazdú! Je to vidieť hlavne na tej v pravo dole
Vopred ďakujem za všetky rady! Nech to rastie....
Mam skoro pred kosou a najednou mi zacla jedna palice jakoby rezivět, myslel sem ze je spalena od svetla(presto ze jine sisky byly i blize). Svetlo sem zvedl ale problem se zacal rozsirovat, dnes sem musel cely vrsek salamku usmiknout(rvalo mi to srdce). Muze to byt plisen ? Docela bojuju s vysokou vlhkosti..
Původní příspěvek od Pokki Zdravím, chtěl jsem se zeptat, co by mohlo být příčinou tohoto,co se na palicích objevilo?Listy jsou suché a části palic vysušené,jako kdyby spálené, ale je to pouze někde.Jinak rostlina roste na kompostu.Fotky rád zašlu.Díky za radu
čago, ty bys mohl mit ten samej problem jak já. Tvuj popis tomu odpovída. A je to plíseň šedá. Koukni na muj prispěvek co sem pridal jako posledni do tohodle vlakna. Je to stejný co ?
Zdar chlapy nevíte čím to muže být mám to v hline ec dávám 1.6 podle tabulky a ph mám 6.4. Když jsem měřil výtok u té hlíny tak ph 6.4 ale ec mám 6.4!!! Tak nevím čím to muže být
Cau vseci,
mam dotaz..sice googlim,ale necham si paradait.8 dni pred kosou jsem obevil na spodnich listech trasnenky...ted mam velke dilema...chtel jsem pudu recyklovat a pouzit na dalsi kolo ale docetl jsem se ze jakmile se ty svine dostanou do faze pred dospelosti,tak spadnou bud na spodni cast rostliny nebo do pudy,kde se zakuli a vylihnou...Co ted?Nechtel jsem se tahat se 100L pudy a chtel to recyklovat..ale ted mam dilema...Co poradite?
Dikes!!!