Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Paranormal Grow - (Extech 500) - zapnutí a průběh self calc cca 5 sekund, následně naskočí údaj PH a probíhá doměření teploty, která bliká, cca 5 sekund.
Pak už přístroj "měří" a přesné doměření PH trvá cca 5 - 10 vteřin a nic nebliká.
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Wampe nemam, zkousel jsem jak starou tak novou asi 20x vysunout zasunout:/ je pravda, že ze zacatku to tu starou sondu jakoby zaznamenalo a ukazala se normalne hodnota, ale ted uz ani jednu nezaznamena...
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Wampe, tak cim mam ocistit stycny plochy? V tom servise mi rekli, ze berou 750,- na hodinu a že na tom tak hodku a půl straví😂 Taxem si ho nechal poslat zpět neopraveny...
EC metr byl nakalibrovanej výborně, PH metr jsem musel kalibrovat (kalibrační roztoky v ceně).
Maximální spokojenost. Dáte za to 400Kč a když se to rozbije, za 14 dní máte nový doma (záruku nečekejte).
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Zdravím groweři,
jelikož chci poprvé zkusit hydroponii, konkrétně bubbler, bylo otázkou času kdy narazím na problém jaký EC metr vybrat. Na jednou z možností přemýšlím o tom EC metru za tich 9 doláčů z alieexpresu z příspěvku výše, ale nevím jestli mi vůbec vydrží do té doby, než zjistím zdali mě hydroponie baví a že mi hlavně půjde.
Pak sem na razil na zajímavé odkazy, kde si týpek vyrobil vlastní EC metr. Konkrétně pomocí programové destičky Arduino uno a kabelu do zásuvky? Nemáte s tím někdo zkušenost nebo názor? Nevypadá to upně marně. Docela si stím pohrál a ta tu cenu... Na jiných videí si postavil i ph metr.
čau mam dotaz který je zaroveň problem... ph metr mi začal ukazovat špatne hodnoty .. takže koupim roztoky 4 a 7 nakalibruji všechno v pohodě..o par dní později začnu meřit, čistou vodu s enzymy a metr mi ukaže 5 a hodnota si jde vesele dolu..tak znova, tentokrat uz jen roztok 7.., kalibrace ok ... omyju dam do čiste vody a metr mi ukaže 4-4.6.. Koupil jsem ještě kapky.. ty mi ukazaly barvu vody neutralní.. Má někdo podobný problem nebo zkušenost? metr mam HM digital 80.
1.Špatně jsem se překlikl při kalibraci ?
2.je tam nános(na sondě)po kažem měření oplachnu..
3. je zkažený