Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hlavne vetsinou z nudy(na zastavce), ale obcas treba kdyz prijdes do nakyho novyho kolektivu tak se treba ja vic jakoby uvolnim, nebo tak neco nevim jak to rict snad me chapete
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
uh tak ja nefajcim, aj ked dam si hned po speku par slokov ma to rjadne nakopne xD...ale inac mi nechutia...az tak ze naposledy som si druhykrat prezrel obed uz po prvom sloku z cigi ....takze osm rad ze mam tento fyzicky blok
Když nemám cigáro tak si nezapálím prostě mě to neláká (aj když su třeba doma tak si nezapálím) ale nedej bože když si du na pivo to u toho piva za ten večer klidně vypálím i 2 krabky už několikrát sem se pokoušel stím seknout ale hold k pivu to cigáro patří (jak u koho ale umě jo ) Ale zas nepřestanu pít pivo jen kvůli tomu že nechcu kouřit tak zas takový blázen nejsu
Původní příspěvek od Kambu Když nemám cigáro tak si nezapálím prostě mě to neláká (aj když su třeba doma tak si nezapálím) ale nedej bože když si du na pivo to u toho piva za ten večer klidně vypálím i 2 krabky už několikrát sem se pokoušel stím seknout ale hold k pivu to cigáro patří (jak u koho ale umě jo ) Ale zas nepřestanu pít pivo jen kvůli tomu že nechcu kouřit tak zas takový blázen nejsu
Jeden kámoš to udělal, vydrželo mu to myslim 3 tejdny, potom šel do hospody a zase začal
podle me je to kravina... proc kourit cigarety? kuli nikotinu? vzdyt nikotin je uplna sracka, nic vam to neda, nemate z toho zadnej pocit, zadna chut proste nic... ja jsem si dal jednucigaretu a nic, pak druhou - nic, treti - nic... az po nekolika cigaretach prisel jedinej vysledek - bylo mi blbe... zadny jiny pocity, zadny stavy, proste nic - uplna sracka, ktera mi nic nedala... zavislost je podle me kravina... proc si proste lidi ty cigarety neprestanou kupovat? vzdyt po vykoureni X cigaret to ma jedinej nasledek - zasrany plice ruznejma srackama z cigaret a mozna taky nevolnost... navic je to zku*vene drahy...
to darebaCZek - je vidět že jsi nepoznal závislost na cigaretách... proč kouřit? ze začátku je hodně důvodů (machrovina, parta, ...), ale nakonec zůstává jen jeden - závislost. nikotin je prý stejně návykový jako heroin...kouřím, neb mi to ze začátku něco dávalo (já vůl začal ve 24letech - uklidnění, jasnější myšlení, trochu high stav...), a teď nemám dost silnou vůli přestat. asi tak. ween
zavislost? pockej jak muzes bejt zavislej na necem, co ti nic nedava? a nijak te to neovlivnuje? to ze jsi klidnejsi a mas jasnejsi mysl je podle me picovina - proste si myslis, ze to tak je, nebo si to nalhavas... nikotin je totiz tak slaba latka, ze to s clovekem nic neudela...
ty blázne. nebo šťastlivče...asi opravdu nevíš o čem je řeč. mluvíme tu o tělesné závislosti na nikotin. a asi jsi nečetl důkladně můj příspěvek - psal jsem že ze začátku mi to něco dávalo... a pak nastoupí závislost. doufej že to nikdy nepoznáš... kolik Ti je vlastně? ween
urcite ti to nic nedavalo a ty si to jen nalhavas... zacal jsi, protoze jsi byl mladej a blbej a parta te k tomu navedla... jenze nechapu, co je na tom tak tezkyho prestat diky vlastni vuli... ty se snad neobejdes bez zbytecny latky zvany nikotin? bez tyhle sracky se nedokazes obejit? a jak se to projevuje kdyz v sobe nemas nikotin? a jak se to projevuje, kdyz ho v sobe mas? NIJAK - je to proste sracka, kterou ani necitis a ma neco jako placebo efekt s tou nevyhodou, ze ti to zasira plice srackama... jo a nevim proc se me ptas na vek - s vekem to nema nic spolecnyho... ja zkousel kourit uz nekdy v 10ti a nic... potom nekdy v 15ti a taky nic... kdyz jsem si dal, tak jsem necitil nic a ani jsem nemel nutkani si dat znova... proste jsem si rekl - "pico to je sracka, co na tom ty lidi maj?"
Původní příspěvek od darebaCZek podle me je to kravina... proc kourit cigarety? kuli nikotinu? vzdyt nikotin je uplna sracka, nic vam to neda, nemate z toho zadnej pocit, zadna chut proste nic...
sice to není přímo o nikotinu, ale je tam tabulka závislostí, všimni si, že nikotin je na prvním místě před heroinem...
ta tabulka je sracka... ja jsem uz mel tak 20 cigaret ale fakt jen prilezitostne (vetsinou po jointu) a nikdy me to netahlo, abych cilene skemral nebo si kupoval cigarety... okusil jsem to a nemam zavislost a vsadim se, ze kdybych zkusil heroin, tak jsem do toho namocenej az do smrti... podle me ta vase "zavislost" vezi v necem jinym... proste jste to zkusili, nezabilo vas to a tim padem v tom pokracujete aby jste drzeli vasi kurackou partu a casem jste zapadli do stereotypu kourit urcity pocet cigaret denne a nechcete si ten vas stereotyp narusit... podle me kdyby vas na nejakou dobu odloucili od cigaret, tak by vas sralo jen to, ze si nemuzete dat po ranu jednu (popripadne vic cigaret), jak jste byli zvykli a tenhle pocit povazujete za zavislost pritom se pres to da snadno prejit... proste tu dobu, kdy jste zvykli zapalit si necim nahradte a zkuste nejak jinak zabit vas volny cas...